Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

H νομική υπηρεσία της ΕΠΟ θα κληθεί να γνωμοδοτήσει σχετικά με το θέμα των τριών διαιτητών (Κάμπαξης, Αμπάρκιολης, Ιωαννίδης), στους οποίους έχει επιβληθεί απαγόρευση να διευθύνουν αγώνες από τον Γ. Ανδρεάδη.

Το θέμα θα φέρει και ενώπιον του ΔΣ της ΕΠΟ που συνεδριάζει την Παρασκευή ο πρόεδρος της ΚΕΔ Γιώργος Καραμελίδης και θα γίνει διεξοδική συζήτηση και με την θέση της νομικής υπηρεσίας να έχει ήδη εκφραστεί.

Από την πλευρά των τριών διαιτητών αυτό που βγαίνει είναι πως θα είναι άδικο να τεθούν εκτός πινάκων, όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά επειδή υπάρχει μια απαγόρευση, η οποία, μάλιστα, δεν στέκει, αφού είναι κατά παγκόσμια πρωτοτυπία κατηγορούμενοι για λάθη τους εντός αγωνιστικών χώρων, για τα οποία απόφαση μπορούν κανονικά να πάρουν αποφάσεις μόνο τα αρμόδια διαιτητικά όργανα.

Και τίθεται και το ερώτημα σχετικά με το όλο σκηνικό. Αν τον Σεπτέμβριο το Συμβούλιο Πλημελειοδικών δικαιώσει τους τρεις διαιτητές ή αργότερα απαλλαγούν, πώς θα μπορέσουν να επανέλθουν, αν έχουν κοπεί από τους πίνακες χωρίς αγωνιστικό λόγο;