Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

 

 «Μετά και το πέρασµά µου από όλες τις βαθμίδες της διαιτησίας ενεργά ως διαιτητής , αλλά και από διάφορες διοικητικές θέσεις ( Επιτροπή Εφέσεων Ε.Π.Ο ), Πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας Ε.Π.Σ.Μ ), αποφάσισα να απομακρυνθώ καθ οιονδήποτε τρόπο οριστικά και αμετάκλητα και να µην ασχοληθώ µε τοEρασιτεχνικό ποδόσφαιρο της πόλης µας που αγάπησα , παρά µόνο θα βρίσκομαι πάντα κοντά και  θα προσφέρω την βοήθειά µου όπως εγώ την εννοώ , σε κάθε κοινωνική και φιλανθρωπική εκδήλωση , συμμετέχοντας ακόµη και ενεργά ( διαιτητεύοντας ) κάθε φορά που θα µου ζητηθεί.

Υ.Γ 1 Εύχομαι περισσότερες επιτυχίες και προόδους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της πόλης µας.

Υ.Γ 2 Ένα µεγάλο ταπεινό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία για την άριστη και ειλικρινή συνεργασία που µας συνέδεε όλα αυτά τα χρόνια.

 

Νίκος Φιλιππιάδης

Τέως Διεθνής Διαιτητής Ποδοσφαίρου

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA Tests) των αξιωματούχων διαιτησίας των κατηγοριών Α’, Β’ Γ’ για τις ΕΠΣ Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Χανίων και Λασιθίου.

Τα δοκιμαστικά, διεξήχθησαν τη Δευτέρα (8/8) στο Παγκρήτιο στάδιο, με τους αξιολογημένοι διαιτητές της ΕΠΣ Ηρακλείου που συμμετείχαν στα FIFA Tests είχαν απόλυτη επιτυχία ενώ δεν συμμετείχε ο Δρακουλάκης λόγω τραυματισμού και θα πάρει μέρος στα επαναληπτικά.

Η ενημέρωση της ΕΠΣΗ: «Πραγματοποιήθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ την Δευτέρα 8 Αυγούστου στο Παγκρήτιο στάδιο, οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA Tests) των αξιωματούχων διαιτησίας των κατηγοριών Α’, Β’ Γ’ για τις ΕΠΣ Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Χανίων και Λασιθίου.

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ έδωσαν το παρών στο Παγκρήτιο Στάδιο οι Μπένετ, Καπέλα, Μάνταλος, Λαμπαδαρίου και οι γυμναστές της ΚΕΔ.

Επίσης παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο αντιπεριφερειάρχης και πρώην διαιτητής Νίκος Συριγωνάκης.

Στη συνέχεια ΕΠΣΗ και ΕΔ/ΕΠΣΗ παρέθεσαν δείπνο στην ΚΕΔ/ΕΠΟ στο bar-restaurant «ΑΥΛΗ» παρουσία του προέδρου Νίκου Τζώρτζογλου, του αντιπροέδρου Βαγγέλη Πετούση και της ΕΔ/ΕΠΣΗ (Ιωαννίδης, Χανιωτάκης, Φουκάκης).

H Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ και η Επιτροπή Διαιτησίας συγχαίρουν τους αξιολογημένους διαιτητές του Ηρακλείου, καθώς επιβεβαίωσαν το υψηλό επίπεδο που διαθέτουν και την άριστη προετοιμασία τους για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν».