Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΚΕΔ τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τους επιτυχόντες διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές της Σούπερ Λίγκας και της Football League. Από αυτά απουσιάζει το όνομα του έμπειρου παρατηρητή Μανώλη Γιανναδάκη από το Λασήθι και του διαιτητή της Φούτμπολ Λιγκ Μαλούτα από την Ημαθία.

Aπό τους βοηθούς της Φουτμπολ Λιγκ απουσίαζουν τα ονόματα των Δανέζη (Αθηνών), Δηλγεράκη και Βαντσή (Δράμας), Γεωργάρα (Αρτας), Πατσιόπουλου (Δωδεκανήσων), Σιαμέτη (Ηπείρου), Βαφειάδη (Καρδίτσας), Στόικου (Κέρκυρας), Ναλμπάντη (Κιλκίς), Ξενακίδη (Κοζάνης), Σγαντζού (Πειραιά) και Πετρόπουλου (Θεσσαλίας), ο οποίος δεν είχε δικαίωμα να δώσει εξετάσεις λόγω της τιμωρίας της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Βέβαια, κάποιοι από αυτούς έχουν εγκαταλείψει την ενεργό δράση. Επίσης ο Χριστοδούλου (Αθηνών) είναι στους επιτυχόντες, αλλά έχει κοπεί στα αγωνιστικά τεστ.

Στους παρατηρητές λείπουν τα ονόματα των Πέππα (Αθηνών), Τομαρά (Αιτ/νίας), Τσιλογιάννη (Ημαθίας), Εμβραίζογλου (Ηπείρου), Σιδηρόπουλου (Καστοριάς), Φίτσα (Πρέβεζας), Παπαδημητρίου (Πιερίας), Γκυρίνη (Σερρών) και του Κανούλη (Θεσσαλίας), λόγω αποκλεισμού της Ενωσης. 

 Αναλυτικά: 

http://www.epo.gr/media/files/REFEREES/SEMINARIA_2015_16/referees_%201_katigoria.pdf

http://www.epo.gr/media/files/REFEREES/SEMINARIA_2015_16/assistants_%201_katigoria.pdf

http://www.epo.gr/media/files/REFEREES/SEMINARIA_2015_16/observers_%201_katigoria.pdf

http://www.epo.gr/media/files/REFEREES/SEMINARIA_2015_16/referees_%202_katigoria.pdf

http://www.epo.gr/media/files/REFEREES/SEMINARIA_2015_16/assistants_%202_katigoria.pdf

http://www.epo.gr/media/files/REFEREES/SEMINARIA_2015_16/observers_%202_katigoria.pdf