Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διεργασίες για την επιλογή των διαιτητών που θα συγκροτήσουν τους πίνακες της νέας περιόδου. Ηδη ο πρόεδρος της ΚΕΔ Γιώργος Καραμελίδης κατεβαίνει στην Αθήνα και θα έχει συνάντηση και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, ενώ γίνονται και συσκέψεις μεταξύ των μελών της επιτροπής διαιτησίας. Είναι άγνωστο αν τελικά θα έλθει στην Αθήνα ο Χιού Ντάλας ή αν θα συμμετάσχει μέσω τηλεδιάσκεψης για να πει τη γνώμη του. Πάντως στα σεμινάρια στις 17-18-19 του μηνός θα είναι εδώ.

Η προεργασία θα έχει γίνει λοιπόν, όταν διεξαχθεί το συμβούλιο της ΕΠΟ την Παρασκευή, που θα αποφασίσει για τον αριθμό ανά κατηγορία, αλλά και για το τι θα γίνει με τους τρεις (Κάμπαξη, Ιωαννίδη, Αμπάρκιολη), κατόπιν εισήγησης της νομικής υπηρεσίας.

Είναι μάλλον δύσκολο, αλλά όχι ότι αποκλείεται, οι πίνακες να ανακοινωθούν την Παρασκευή και το πιο πιθανό είναι να γίνει αυτό Δευτέρα. Ολα, όμως, είναι ανοιχτά.

Σε ό,τι αφορά τις ζυμώσεις που γίνονται, πολλά ακούγονται. Ο αριθμός των διαιτητών της μεγάλης κατηγορίας φαίνεται τελικά πως θα είναι 26 και πρόθεση της ΚΕΔ είναι να βγουν γύρω στους 8 και να μπουν 5-6 νέοι από τη Β' Εθνική. Το ποιοι θα είναι αυτοί θα εξαρτηθεί και από το τι θα επικρατήσει τελικά με τους τρεις.

Σε ό,τι αφορά τα ονόματα ακούγονται πολλά, αλλά επικρατέστεροι για άνοδο θεωρούνται οι Ευαγγέλου (Αθήνας), Κορδολαίμης (Αν. Αττικής), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Φουκάκης (Ηρακλείου), Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Κιοτζένης (Ξάνθης), Καραντώνης (Ημαθίας), αλλά δεν αποκλείονται και κάποιες εκπλήξεις.

Στο μεταξύ, όπως διευκρινήστηκε, όσοι κόπηκαν στα γραπτά έχουν δικαίωμα να αξιολογηθούν στην αμέσως επόμενη κατηγορία, ενώ μπορούν να επανακριθούν τον Ιανουάριο.