Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
 

 Ο Ακης Τίκας δεν εγκαταλείπει την διαιτησία Θα μεινει να σφυριζει στα τοπικα της ΕΠΣ Καρδίτσας ενώ παράλληλα θα εκτελει τα καθηκοντα του αντιδημάρχου αλλα και του προπονητη πόλο στην ομαδα του Αθλητικου ομιλου Καρδίτσας που μετέχει στη τελικη φαση ανοδου στην β εθνικη

Ετσι ο Κολυμβιτκός Όμιλος Καρδίτσας βρέθηκε το τριήμερο 6-8 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη και κατάφερε να πάρει ως δεύτερος στον όμιλό του την πρόκριση στην τελική φάση ανόδου στη Β' Εθνική του πόλο ανδρών.

Η ομάδα του Τριαντάφυλλου Τίκα παρουσίασε εντυπωσιακό πρόσωπο χάνοντας μόλις ένα ματς στα σημεία από τον Πανσερραϊκό (13-14).

Ο ΚΟΚ νίκησε με 14-8 τον ΝΟ Καβάλας και με 12-4 τον Πύρρο Ιωαννίνων, ενώ η 5η ομάδα, Άρης Κάμπου Χίος δεν κατέβηκε να αγωνιστεί.

Έτσι, ο Καρδιτσιώτικος σύλλογος πήρε ως δεύτερος του ομίλου την πρόκριση στην τελική φάση που θα διεξαχθεί το τριήμερο 27-29 Ιουλίου και θα κρίνει την άνοδο.

Στην τελική φάση θα συμμετέχουν 8 ομάδες και οι δύο πρώτες θα πάρουν τα εισιτήρια για την άνοδο.

Αφού ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (11/7) η κλήρωση για να μάθει ο ΚΟΚ τους αντιπάλους του.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα "Κανάρια" του Τίκα θα τα δώσουν όλα για τον μοναδικό στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Β' Εθνική.