Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Oλο το ματς στα Πηγάδια  ηταν η φάση του 16  οπου ο Ηλίας Σπάθας κατελόγησε πεναλτυ σε βάρος του Παναθηναικού και συγχρόνως απεβαλε τον Κουτρουμπή κρινοντας πως η μπάλα ειχε κατεύθυνση προς το τέρμα .Το ερωτημα είναι αν πράγματι υπηρξε χέρι και απ αυτου θα αποφανθει ο Δραμινός παρατηρητής Θόδωρος Γκαιτατζής που ειπε στον διεθνη ρέφερυ πως θα ικανει χρηση βίντεο .Γεγονός είναι ότι προκειται για μια δυσκολη φάση αλλα δεν φαινεται ότι υπαρχει χερι και περισσότερο είναι ωμος.

Συμφωνα με οσα  γραφουν διαφορα σαιτ μετα το τέλος  της αναμέτρησης οι δημοσιογράφοι ζήτησαν ένα σχόλιο από τον ρέφερι της συνάντησης. Εκείνος αρχικά είπε πως «απαγορεύονται οι δηλώσεις» και στην συνέχεια φανερά εκνευρισμένος τους είπε «μην γίνεστε ενοχλητικοί»

Σ ότι αφορα τους βοηθούς  ο διεθνής Λαζαρος Δημητριάδης και ο εμπειρος Στέλιος Τσολάκης δεν αντιμετώπησαν προβληματα  όπως και ο τέταρτος Κωστας Ιωαννίδης που από το 16  και μετα ειχε πολύ δουλειά με τις διαμαρτυρίες του Αναστασίου.

Και κατι ακομη Αυτά που γράφτηκαν στα σαιτ ότι ακουστηκαν από τα μεγάφωνα του γηπεδου στα Πηγάδια ,διαιτητής  βοηθοι και τεταρτος ηταν εκεινη την στιγμη στα αποδυτηρια και δεν ακουσαν τιποτε ώστε να το μεταφέρουν στο φυλλο αγώνα . Χαρακτηριστικα στο εγκυρο αθλητικο σαιτ wwwa-sports.grγράφτηκε το παρακατω ρεπορτάζ «Τεταμένο είναι το κλίμα στην Ξάνθη λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ηλίας Σπάθας, μαζί με τους βοηθούς του (Δημητριάδης, Τσολάκης, Ιωαννίδης) μπήκαν στο στόχαστρο των οπαδών της Ξάνθης, καθώς τη στιγμή που έφτασαν στο γήπεδο ορισμένοι εξ’ αυτών τους πλησίασαν με απειλητικές διαθέσεις και άρχισαν να τους βρίζουν, να χειρονομούν εναντίον τους και να τους φτύνουν.

Παράλληλα, λίγο αργότερα από τα μεγάφωνα του γηπέδου των Πηγαδίων ακούστηκε ένα «μήνυμα» προς τους δύο βοηθούς, το οποίο ανέφερε: Δημητριάδη και Τσολάκη προσέξτε το πουλάκι» και ακολούθησε ένα ακόμα που αφορούσε τον 4ο: «Αθλητικό κουίζ: Ιωαννίδη, με την κοσμηματοπωλού τη Ντίνα, οπλίσατε την καραμπίνα. Η απάντηση την Κυριακή»