Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η  τελευταια αγωνιστικη της σουπερ λιγκα δεν επεφύλασε προβλήματα από την πλευρα της διαιτησίας ,εκτος από την διπλη αποφαση του Ηλια Σπάθα στη συναντηση της Ξάνθης που είναι στο μικροσκοπιο της ΚΕΔ .

Για τους υπόλοιπους με βαση τις τηλεοπτικες μεταδοσεις και την ενημέρωση που υπήρχε ,όλα κυλησαν καλά και δεν υφίσταται κανενα θεμα

Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ στο Καραισκάκη πέρασε απαρατήρητος σ ένα ματς που δεν ειχε επιμαχες φασεις Ο Μαζαράκης εμεινε  ευχαριστημενος από την αποδοση του όπως και από τους βοηθους Γρεβένη και Φραγκιαδάκη Ιδιαιτερα από τον πρωτο που σωστα μετρησε το τερμα του Σαβιόλα αφου δεν υπηρχε οφσαιντ΄Τέταρτος ηταν ο Γιώργος Κύζας.

Ο ΔΕΛΦΑΚΗΣ στη Λειβαδιά συνεχισε τις πολύ καλες εμφανισεις του  σ ένα συναρπαστικο παιγνιδι και αρεσε ότι αφηνε να εξελισεται το ματς δινοντας εμφαση στο πλεονέκτημα.Ο Μιχάλης Καλαθενός εκδηλωσε στο τέλος την ικανοποιηση του για την διαιτησια και το γεγονός ότι ο Αναστόπουλος δικαιωθηκε στη φαση του πρωτου τέρματος αφου ο Βαρέλα ηταν καλυμενος όταν πετάχτηκε στον κενο χώρο .Καλος και ο ετερος βοηθος Πετρόπουλος Τέταρτος ηταν ο Γιώργος Δασκαλόπουλος.

Ο ΚΟΜΙΝΗΣ επανήλθε δριμύτερος και η διαιτησια του στην αναμέτρηση της Κομοτινης συνιοδεύτηκε από καλη εμφανιση  κατι που πιστοποίησε ο παρατηρητής Χρήστος Δαγκλής αφου τα γκόλ ηταν καθαρά και δεν υπήρχαν φασεις προς συζητηση.Καλα πηγαν και οι βοηθοι του Χαρίσης και Καλφόγλου  ενώ τεταρτος ηταν ο Στέφανος Μαντάκης.

Ο ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΗ Βεροια ειχε να διαχειριστει ένα δυσκολο ματς και στάθηκε ορθιος αποδιδοντας δικαιοσυνη Τα οποια λαθη του δεν επηρεασαν την εξέλιξη του αγώνα .Στο 32  ο Μπέν  φαινεται να φευγει από κανονική θεση οποτε είναι λαθος του Ακριβου Ετερος βοηθος ηταν ο Γεωργαράκος που σημειωσε εγκαιρα οφσαιντ τον Βάλντο περι το τέλος σγώνα. Ο Βασίλης Τεροβίτσας εμεινε ικανοποιημενος από την εμφανιση της τετράδας που συμπληρώθηκε από τον Γιώργο Λιαχούδη ως τέταρτο.

Ο ΓΙΑΧΟΣ στη Νεα Σμύρνη εκανε μια καλη προπονηση σ ενα ματς με λιγες  φασεις .Ο Γιώργοε Σταθόπουλος περασε απο τα αποδυτηρια για να πει ενα γεια αφου δεν υπήρχαν θεματα προς συζητηση.Με ορθες υποδειξεις οι βοηθοι Κ.Ποντίκης και Ι.Δημητριάδης ενω τεταρτος ηταν ο Δημήτρης Θάνος.