Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Εν μερει εγινε δεκτο το αιτημα της φουτμπώλ λιγκ να οριζονται διαιτητες από τον πινακα της σούπερ λίγκα στα παιγνιδια που θα επιλέγονται που παντως σε καμμια περιπτωση δεν θα είναι και τα τεσσερα κάθε αγωνιστικής Η ΚΕΔ  εχει διαιτητές στη Β εθνικη  ετοιμους  για να κανουν το  αλμα και είναι ικανοι για να φέρουν σε περας την αποστολη τους και σε τετοιες κρισιμες αναμετρησεις των πλει οφ ,οποτε  θα παρουν κι αυτοι ορισμους .

Η ΕΠΟ δέχτηκε παντως προς διευκόλυνση των ομάδων οι αμοιβές των διαιτητών και βοηθων αλλα και των παρατηρητών της σουπερ λίγκα να είναι εκεινες που παιρνουν οι συνάδελφοι τους στα ματς της φουτμπώλ λίγκ.

Ηδη στην επιτροπη διαιτησιας εφτασε από την διοργανώτρια εγγραφο με δυο παιγνιδια της πρεμιέρας που αξιολόγησε η φουτμπώλ λιγκ Αυτά είναι το Κέρκυρα-Ολυμπιακός Βόλου και Χανιά-Ηρακλης Ψαχνων Οι ορισμοι θα ανακοινωθουν την Δευτερα το πρωι .

Με αποφαση της ΚΕΔ τους ορισμους των διαιτητων και βοηθων  στα παιγνιδια των πλει οφ θα κανει το μελος της επιτροπής Γιαννης Τσαχειλίδης ο οποιος οριζε μεχρι τωρα και στο νοτιο ομιλο της φουτμπώλ λιγκ ενώ ο Γιώργος Δούρος θα ορίζει τους παρατηρητές διαιτησιας .