Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΣΘΕΝΑΡΗ αντισταση των διαιτητων της ΕΠΣ Κέρκυρας Για δευτερο Σαββατοκύριακο απέχουν από τους αγώνες των τοπικων πρωταθληματων και δειχνουν τον δρομο και στους συναδέφλους τους σ άλλες ΕΠΣ να αρπαξουν την ευκαιρια και οπου σημειωνονται κρουσματα βιας εναντιον τους να αντιδρουν δυναμικα και να μην υποκυπτουν στις εκκλησεις των διοικουντων  και να παιζουν όταν εχει κινδυνευσει η ιδια τους η ζωη .

Ετσι  Όπως πληροφορηθήκαμε, στη συγκέντρωση που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (15/1) στα γραφεία του Συνδέσμοτ Διαιτητών, η Επιτροπή Διαιτησίας (Ανδρέας Προβατάς, Νίκος Κούλιας, Μενέλαος Γεωργοτάς) προσπάθησε να μεταπείσει τους ρέφερι, ούτως ώστε να «κατεβούν» στους αγώνες του τριημέρου Σάββατο 17 ως Δευτέρα 19/1, σε όλες τις διιργανώσεις (τοπικό, παλαιμάχων, παιδικό). Εκείνοι, όμως, παρέμειναν αμετακίνητοι στη θέση που έχουν εκφράσει, τοποθετώντας τη ζωή και την αξιοπρέπεια πάνω από τη διαιτησία.

Οι διαιτητές δεν ενέδωσαν στις παρακλήσεις και τις πιέσεις! Εδώ να σημειωθεί ότι από την αποχή εξαιρέθηκαν οι αξιολογημένοι ρέφερι της Football League και της Γ' Εθνικής (δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά), οι οποίοι βρίσκονται στη διάθεση της Επιτροπής Διαιτησίας. Πρόκειται για τους Νίκο Πουλημά, Μιχάλη Στόικο, Κώστα Τόμπρο, Σπύρο Κολυτά. Κώστα Γιούργα, Θωμά Βλάσση, Θεοχάρη Σκορδίλη και Τάσο Γραικό, οι οποίοι θα παίξουν στοις πέντε αγώνες της 16ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Β' Κατηγορίας, αφού όλα τα υπόλοιπα Πρωταθλήματα αναβλήθηκαν.


Από ‘κει και πέρα, στην ΕΠΣΚ έχουν δηλωθεί 43 κωλύματα διαιτητών, που παραμένουν πιστοί στην κήρυξη της σπεργίας, που σκοπό έχει όχι μόνο τη διαμαρτυρία,αλλά και να αποτελέσει ένα σαφές μήνυμα, ένα τελεσίγραφο προς τους αρμόδιους φορείς ότι πρέπει να σέβονται τους διαιτητές, να αφουγκραστούν τις ανάγκες τους και να σκύψουν επάνω στα προβλήματά τους, και να τους παρέχουν προσυασία και ομαλές συνθήκες ως προς την τέλεση του έργου τους.

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

ΠΗΓΗ www.corfucorner.gr