Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ενας παράγοντας που υπηρέτησε το Βολιώτικο ποδόσφαιρο από διάφορα ποστα " ο   Κώστας Θεοδώρου κατέρχεται στις εκλογες της ΕΠΣ Θεσσαλίας  εχοντας βασικα την στήριξη των δυο ΠΑΕ της φουτμπωλ λιγκ του Ολυμπιακου και της Νίκης Βολου

Ο φιλόδοξος παράγοντας και επίδοξος πρόεδρος της ΕΠΣΘ, παρέθεσε το πλάνο και το σχεδιασμό του αναφορικά με τα σχέδια και τις βλέψεις που έχει, εφόσον τελικά κερδίσει την προεδρία της Ένωσης, σε μια λιτή εκδήλωση, παρουσία όλων όσων στηρίζουν το ψηφοδέλτιό του.

Μεταξύ άλλων, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κ. Δημήτρης Καραγιάννης, ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, κ. Νίκος Τσεκούρας, αλλά και αρκετός κόσμος που στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Θεοδώρου.

Η Ανανεωτική Ποδοσφαιρική Κίνηση με σύνθημα ''ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΑΥΡΙΟ'' σίγουρα έχει μεγάλη δυναμική και έχει πολλά να προσφέρει,στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Κώστας Θεοδώρου ήταν σίγουρος για τη νίκη του, αλλά και το πλούσιο σε δράση έργο που θα πραγματοποιήσει από την πρώτη ημέρα που θα εκλεγεί πρόεδρος.

Αναλυτικά τα άμεσα έργα:

1. Πρώτο μέλημα της Ένωσης πρέπει να είναι η θεαματική βελτίωση της παραγωγικής διαδικασίας του ποδοσφαίρου με την άμεση βελτίωση των υποδομών και των γηπέδων.

2. Η Ένωση θα πρέπει να αναθερμάνει και να θέσει σε νέες βάσεις τις σχέσεις της με την αγορά και τις επιχειρήσεις,ώστε να συνδέσει το τοπικό ποδόσφαιρο με το πιο δυναμικό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας (χορηγίες,προσφορές,διαφημίσεις,κλπ).Στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να αποκτήσει πολιτική και οργάνωση σε θέματα εμπορικής πολιτικής και μάρκετινγκ,με στόχο να αυξηθούν θεαματικά τα ίδια έσοδα.

3. Η Ένωση θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην αναβάθμιση των νέων μορφών ποδοσφαίρου (Γυναικείο,Σάλας,Άμμου).Να διευκολύνει την ίδρυση νέων σωματείων και να ενσωματώσει σε δικές της διοργανώσεις τα ήδη υφιστάμενα.

4. Η Ένωση θα πρέπει να αποκαταστήσει άμεσα τις σχέσεις της με την ΕΠΟ και τη διοίκησή της.Να εκπονήσει ένα σχέδιο συμμετοχής της ενεργά στις διαδικασίες του ποδοσφαίρου και οχι να είναι κολλημένη σε ένα καταδικασμένο και νεκρό παρελθόν και σε πρόσωπα που έχουν προκαλέσει αρνητικά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

5. Η Ένωση να αναλάβει πρωτοβουλία να αναδειχθεί το Πήλιο σε τόπο συγκέντρωσης και προετοιμασίας των μικρών Εθνικών Ομάδων,απο την ώρα που πληρούνται όλες οι απαραίτητες υποδομές.

6. Η Ένωση να διεκδικήσει τη συμμετοχή της σε κορυφαίες επιτροπές της Ομοσπονδίας,ενόψει και καταστατικών αλλαγών που προετοιμάζονται.

7. Η Ένωση να προχωρήσει άμεσα στην διαδικασία πιστοποίησης των ιδιωτικών σχολών εκμάθησης του ποδοσφαίρου στην περιοχή,με βάση τον σχετικό κανονισμό της Ομοσπονδίας,όπως προκύπτει απο το σχετικό Προεδρικό διάταγμα (219/2006).

Τέλος, αναφέρθηκε πως το ψηφοδέλτιό του απαρτίζεται από άτομα φιλόδοξα, τα οποία έχουν όρεξη και διάθεση να προσφέρουν στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όπως τόνισε, το ψηφοδέλτιό του αποτελεί "ψηφοδέλτιο νίκης".
Οι υποψήφιοι που συντάσσονται με τον κ. Θεοδώρου είναι οι εξής:
1. Μιλτιάδης Αντωνούλης (Επιχειρηματίας- Αγ. Παρασκευή)
2. Γάτσιος Κωνσταντίνος (συνταξιούχος τραπεζικός, Γεν. Γραμματέας Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Β. - Εθνικός)
3. Δημήτρης Καραγιάννης (δικηγόρος, εκπρόσωπος Ερασιτεχνικής Νίκης)
4. Δημήτρης Καραγιάννης (επιχειρηματίας- Θησέας)
5. Κουτσουνίδης Χαράλαμπος (Αστυνομικός, διαιτητής ποδοσφαίρου - Άλλη Μεριά)
6. Κωστόπουλος Δημήτρης (αρτοποιός- Πλάτανος Αλμυρού)
7. Λουφόπουλος Παντελής (αγρότης, παλιός ποδοσφαιριστής και παράγοντας του Αστέρα Ριζομύλου)
8. Σκαφίδας Απόστολος (Οικονομολόγος- Λογιστής - Τοξότης)
9. Τασσόπουλος Λευτέρης (υπάλληλος ΟΣΕ - Μηλιές)
10. Τζουβάρας Απόστολος (έμπορος οικοδομικών υλικών - Α.Ε. 2002)
11. Χαϊκάλης Γιώργος (ιδιωτικός υπάλληλος - Πηλέας)
12. Γκλαβίνης Θεόδωρος (ιδιωτικός υπάλληλος - Σαρακηνός).
Την εξελεγκτική επιτροπή απαρτίζουν οι κ.κ. Πέγιος Δ., Τσακόγιας και Σκαφίδας.