Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Αμφίρροπη χαρακτηρίζεται η εκλογικη αναμέτρηση στην ΕΠΣ Θεσσαλίας ,οπου οι αρχαιρεσίες διεξάγονται την ερχόμενη Τεταρτη ,13 Μαρτιου με δυο παρατάξεις Ο , ο νυν πρόεδρος κι εκ νέου υποψήφιος, Αναστάσιος Μπατζιάκας ,χαρακτηρισε το συνδυασμο του,ψηφοδέλτιο νίκης Παρουσίασε τους υποψήφιους συμβούλους που "απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν εργαστεί για πάρα πολλά χρόνια με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και νέα παιδιά που έχουν όρεξη, όραμα και διάθεση να δουλέψουν", όπως ανέφερε.


Ο κ. Μπατζιάκας έκανε ένα μικρό απολογισμό της θητείας του. Επισήμανε μεταξύ των άλλων: "Παραλάβαμε την Ένωση με χρέος 250.000 ευρώ και σήμερα η ΕΠΣΘ δεν χρωστάει σε κανέναν, είναι πεντακάθαρη. Όταν αναλάβαμε, δεν υπήρχε τίποτε, χρέη προς όλους. Με διαφάνεια και ισονομία διοικήσαμε και με υπερηφάνεια μπορούμε να πούμε ότι η ΕΠΣΘ λειτούργησε σωστά, με διαφάνεια και καθαρά πρωταθλήματα. Δεν υπήρχαν μικτές ομάδες.


Πήραμε προπονητές, γίνεται επιλογή από όλες τις ομάδες και λειτουρνούν πολύ σωστά. Τα πρωταθλήματα αξιόπιστα πάντα σε όλες τις κατηγορίες. Ο πρώτος υγειονομικός σταθμός που έγινε στην Ελλάδα ήταν ο δικός μας. Δυστυχώς, με παρέμβαση του ιατρικού συλλόγου, έκλεισε αφού εξέτασε 3500 αθλητές. Φέραμε στο Βόλο μεγάλες διοργανώσεις, τελικό Κυπέλλου, ολ στα γκέιμ, αγώνα της εθνικής ομάδας. Κάναμε σεμινάρια για προπονητές, πρώτες βοήθειες και διαιτησία. Στην ΕΠΟ μάς υπολογίζουν. Η φωνή μας ήταν δυνατή. Απαιτούσαμε πράγματα, δεν χαϊδεύαμε αυτιά"


Συνέχισε αναφερόμενος στο τι προτίθεται να κάνει εφόσον είναι και πάλι πρόεδρος: "Μείωση του κόστους διαιτησίας, αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει πρόβλημα οικονομικό στους παράγοντες που στηρίζουν τα σωματεία. Ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, είναι κάτι που θα το επιδιώξουμε, είναι σοβαρό θέμα. Διεκδίκηση των οφειλουμένων από τη Γ.Γ.Α. , πιέζουμε και θα συνεχίσουμε. Για το Αθλητικό Κέντρο είναι η σειρά μας. Εάν η ΕΠΟ αρχίσει ξανά να φτιάχνει ενωσιακά γήπεδα, πρέπει εμείς να είμαστε η πρώτη Ένωση. Συμμετοχή όλων των διαμαρισμάτων στις επιτροπές, κάθε περιοχή θα έχει άτομα στις επιτροπές. Αποκέντρωση των παιχνιδιών των μικτών ομάδων, δεν θα παίζουν μόνο στο Βόλο. Γήπεδα υπάρχουν στην περιφέρεια, το πρόβλημα είναι στον ιστό της πόλης. Θα πιέσουμε το Δήμαρχο για να βλειτώσουμε την κατάσταση. Αναδιάρθρωση κατηγοριών.


Η Γ' Τοπική δεν είναι τόσο δυνατή, θα το βάλουμε με απόφαση της ΕΠΟ στν επόμενη προκήρυξη για δύο κατηγορίες στη Β'. Επίσης, στοχεύουμε να αγοράσουμε ένα πουλμανάκι για να χρησιμοποιείται από τις μικτές αλλά και τις ομάδες που έχουν μακρινές μετακινήσεις. Αυτά σε γενικές γραμμές οι επιδιώξεις μας. Εάν είμαστε οι νικητές στις εκλογές, όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε με διαφάνεια και ισονομία, όπως κάναμε μέχρι τώρα, να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου".



Σε ερώτηση σχετικά με τη στήριξη των δύο μεγάλων ΠΑΕ στον κ. Θεοδώρου, ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣΘ απάντησε: "Γνωρίζουν όλοι τι έχω κάνει εγώ για τον Ολυμπιακό Βόλου και τη Νίκη Βόλου εδώ και πολλά χρόνια. Ποιός αγωνίστηκε περισσότερο για τις ομάδες αυτές; Ποιός είπε στον Πιλάβιο ότι δεν θα τον ψηφίσω εάν δεν παίξει ο Ολυμπιακός φέτος; Ήμουν σε όλες τις συγκεντρώσεις του Ολυμπιακού Βόλου. Ο κ. Θεοδώρου με έπαιρνε τηλέφωνο για να μάθει τα νέα από εμένα. Μου θυμίζει τον Κρόνο που έτρωγε τα παιδιά του. Ντρέπομαι που παρεμβαίνουν οι πρόεδροι των ΠΑΕ στις εκλογές της ΕΠΣΘ. Ποιός από αυτούς ασχολήθηκε με τα ερασιτεχνικά σωματεία;


Πώς βγαίνουν τώρα και παίρνουν το μέρος ενός συνδυασμού; Δίνουν το 10% στα ερασιτεχνικά σωματεία τους; Τώρα τους έπαισε ο πόνος για το ερασιτεχνικό; Οι παράγοντες γνωρίζουν των σωματείων, είναι έντιμοι κι αξιοπρεπείς. Όποτε με χρειάστηκαν η Νίκη και ο Ολυμπιακός ήμουν παρών. Απορώ γιατί παρεμβαίνουν τώρα οι δύο ΠΑΕ".



Στο ψηφοδέλτιο του νυν προέδρου της ΕΠΣΘ και εκ νέου υποψηφίου κ. Μπατζιάκα :
Αγγελόπουλος Σπυρίδων Ακτσιαλής Αντώνιος Ευσταθίου Αλέξανδρος Ζούκας Γεώργιος Κανάβας Βασίλειος
Καραβάς Δημήτριος kαραγκιόζογλου Κωνσταντίνος Κουτίνας Ιωάννης Κουτσιμπός Κωνσνταντίνος
Μακρόπουλος Γεώργιος Μαρμαγκιώλης Ευάγγελος Ντάφος Αριστοτέλης Παππής Γεώργιος Πάσχος Χαράλαμπος
Σούρλας Γρηγόριος Τσιαμήτας Βασίλειος Φρατζής Δημήτριος Χανταμπάκης Ευάγγελος

Αναπληρωματικά μέλη για το Δ.Σ. οι Καραβασίλης Χρήστος, Μαυροκέφαλος Ιωάννης, Τσάγγαρης Κωνσταντίνος και για την εξελεκγτική επιτροπή οι Κουσκουρίδας Αθανάσιος, Παπουτσής Ιωάννης, Τσιώλης Ιωάννης.