Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνονται οι ακόλουθες αγωνιστικές δοκιμασίες αξιωματούχων διαιτησίας.

1. Αγωνιστικές δοκιμασίες για τους αξιωματούχους διαιτησίας Γ΄ Κατηγορίας, οι οποίοι αξιολογήθηκαν στην 2η Κατηγορία και στην 2η κατηγορία Development (5 Σεπ 2022).

2. Επαναληπτικές αγωνιστικές δοκιμασίες για τους αξιωματούχους διαιτησίας Α'/Β'/Γ' Κατηγορίας, Σταδίου Κ4 & υποψήφιους νέους διαιτητές προχωρημένου σταδίου Κ4, νέους υποψήφιους βοηθούς διαιτητές Γ' Κατηγορίας, γυναίκες αξιωματούχους διαιτησίας & νέες υποψήφιες γυναίκες αξιωματούχους διαιτησίας, που είτε δεν συμμετείχαν είτε απέτυχαν στις τελευταίες αγωνιστικές δοκιμασίες που έλαβαν χώρα (24/9 Δημοτικό Στάδιο Νάουσας και 25/9 Δημοτικό Στάδιο Σπάτων).

Οι προαναφερόμενες αγωνιστικές δοκιμασίες θα πραγματοποιηθούν στις 20 Οκτωβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου.

Για την ακριβή ώρα προσέλευσης (ανά σειρά που θα τρέξουν διαιτητές/βοηθοί διαιτητές) θα γίνει απευθείας ενημέρωση  προς τους αξιωματούχους διαιτησίας από τον εθνικό γυμναστή, Λώλη Βασίλειο.

Τονίζεται ότι οι αξιωματούχοι διαιτησίας που θα συμμετάσχουν πρώτη φορά σε αγωνιστικές δοκιμασίες για την αγωνιστική περίοδο 2022/23 θα πρέπει υποχρεωτικά κατά την προσέλευσή τους να προσκομίσουν τα απαραίτητα Ιατρικά δικαιολογητικά και αντίγραφο Ποινικού Μητρώου από την αρμόδια υπηρεσία.