Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Σύμφωνος με την απόφαση να μην καταλογιστεί πέναλτι στην πτώση του Όγκνιεν Βράνιες μετά από επαφή με τον Γιώργο Μασούρα στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός (3-2) δήλωσε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Στην εβδομαδιαία ανάλυση επίμαχων φάσεων, ο Άγγλος επικεφαλής της ΚΕΔ επέλεξε τη συγκεκριμένη αναφέροντας ότι υπάρχει τυχαία επαφή στα πόδια των παικτών και από αυτή πέφτει ο Βόσνιος αμυντικός.

«Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό δεν είναι πέναλτι, καθώς η επαφή ήταν τυχαία με το πόδι του επιθετικού να ακουμπάει ενώ έτρεχε το πόδι του αμυντικού πριν σκοντάψει και πέσει μόνος του», αναφέρει ο Κλάτενμπεργκ. Παράλληλα ακούγεται η ενδοσυνεννόηση μεταξύ του διαιτητή Βερίσιμο και του VARίστα Μαρτίνς, με τον δεύτερο να λέει στον πρώτο πως δεν υπάρχει τίποτα και να συμφωνούν να μην καταλογιστεί πέναλτι.

Παράλληλα, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ επισημαίνει πως ορθώς καταλογίστηκαν τα πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ κόντρα στον Άρη, του Ατρόμητου απέναντι στον ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Λαμία, όπως σωστή ήταν και η κόκκινη κάρτα στον Μπαξεβανίδη του Απόλλωνα στο Αγρίνιο.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

https://www.youtube.com/watch?v=WY3LqkCAcgE