Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Του Αλέξη Χριστινάκη

Ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι είχαν την χαρά να παρακολουθήσουν όσοι βρεθήκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο του Ατσαλένιου. Σε μια αναμέτρηση που κυριάρχησαν τα χαμόγελα, τα πειράγματα και τα πολλά γκολ οι διαιτητές τέθηκαν αντίπαλοι με τους επόπτες. Για την ιστορία οι τυπικά γηπεδούχοι διαιτητές επικράτησαν με 4-3 των εποπτών με τα γκολ του Βισκαδουρου, Φουκάκης, Κωστάκης και Ζαχαριουδάκης ενώ για τους βοηθούς σκόραραν οι Παξιμαδάς(2) και Τρουλινός.
Εικόνα παιχνιδιού
Η ομάδα των βοηθών ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού έχοντας την εδαφική υπεροχή και πιέζοντας κυρίως από τα πλάγια ,όπως κάνει και κάθε ομάδα του Μανώλη Πατεμτζή, δημιουργώντας ρήγματα κυρίως με τα αδέρφια Δασκαλάκη που άλλαζαν θέση.
Όμως η ομάδα των διαιτητών ήταν πιο ουσιαστική στην τελική τους προσπάθεια και έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Βισκαδούρο και Φουκάκη κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της εικόνα.
Βεβαία βοήθησαν και οι κινήσεις από τον πάγκο του Γιώργου Γιαμαλάκη που διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι .
Το κλειδί του αγώναΟ διαιτητής της αναμέτρησης ήταν αυτός που επηρέασε την εξέλιξη του παιχνιδιού με τα δυο ανύπαρκτα πέναλτι και προκάλεσε τον εκνευρισμό των βοηθών, γεγονός που τους έβγαλε εκτός ρυθμού. Σίγουρα μετά και αυτήν την κάκιστη διαιτησία ο κύριος Μαστορίδης πρέπει να τιμωρηθεί από την αρμοδία επιτροπή!!! Τέτοιες διαιτησίες γυρίζουν το ποδόσφαιρο πολλά χρονιά πίσω!!!

MVP PLAYER
Αν δεν υπήρχε ο φανταστικός Παξιμαδάς που πραγματικά χορεψε τους αντιπάλους του με τις αέρινες κινήσεις του και τα δυο εξαιρετικά γκολ που πέτυχε, υποψηφιότητα για καλύτερος παίκτης της αναμέτρησης θα έδινε ο Γιώργος Φουκάκης με το γκολ για τρέιλερ αθλητικής εκπομπής που πέτυχε.

Η φάση του αγώνα

Η φάση του παιχνιδιού έγινε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με την άψογη εκτέλεση πέναλτι του Κώστάκη που παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια του τερματοφύλακα Μαθιουδάκη που δεν μπόρεσε να αποκρούσει και καρφώθηκε στο «γάμα».

πηγη www.prismasport.gr