Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Οσοι νομιζουν ότι κανουν κουμάντο στην διαιτησια και ότι είναι ακλονητοι στις θεσεις τους θα ταρακουνηθιουν λιαν συντομως  καθως η κατασταση θα ξεδυαλυνει και οι αλλαγες που θα γινουν θα δειξουν σ ολους ότι η ηγεσια της ΕΠΟ δεν αστιευτεται και εχει τον πρωτο λογο .

Ο προεδρος της ομοσπονδιας Γ.Σαρρης είναι ενημερος για όλα και το κυριωτερο εχει λαβει μηνυματα από ενωσεις με συγκεκριμενα παράπονα κυρια για το γεγονός ότι  μελη των επιτροπων διαιτησιας δεν οριζονται στη συχνοτητα που μπαινουν ετεροι παρατηρητές και δη από ενωσεις που είναι στο αντιπλιτευτικο μπλόκ .

Είναι χαρακτηριστικο ότι ο προεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου Κ.Βρακάς ηλθε στην Αθήνα και συναντηθηκε με τον προεδρο της ΚΕΔ Γ.Γκιρτζίκη στον οποιο εξέφρασε στην δυσφορία του γιατι η επιτροπη διαιτησιας εβγαλε εκτος του πινακα των διεθνων τον Δημητρη Τάτση ( γεννημενος το 1975)  ένα ικανο βοηθο που δεν εχει προκαλεσει και κρατησε μεγαλυτερους σε ηλικια και μάλιστα και ο εναι, όπως τιονισε , από ενωση που είναι κοντρα στην διοικηση της ΕΠΟ από την ημερα που ηγειται της διοικησης ο Γ.Σαρρής .

Ο προεδρος της ΚΕΔ δεν ηξερε τι να του απαντησει στον Κ.Βρακά που εδειξε να ξερει προσωπα και καταστασεις και ειπε πως παει στο συμβούλιο της ΕΠΟ για να μιλησει γιατι αυτή η κατασταση δεν παει άλλο.

ΥΣΤΕΡ Επειδη ωρισμενα παπαγαλάκια εχουν αναλάβει να στηρίζουν μια σαθρη κατάσταση τους ενημερώνουμε ότι συντομα θα δουν πράγματα που δεν τα φαντάζονται ,