Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Την οριστική αποχώρηση του Βασίλη Χατζηαποστόλου από τον χώρο του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου σηματοδότησε η συνέντευξη, που παραχώρησε ο κορυφαίος κιλκισιώτης ποδοσφαιρικός παράγοντας στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης, νωρίς το βράδυ της Παρασκευής 4.6.21, στην αίθουσα «Βασίλειος Σεργιαννίδης» του Επιμελητηρίου, παρουσία των βουλευτών Γιώργου Γεωργαντά και Γιώργου Φραγγίδη, του αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη, των δημάρχων Δημήτρη Κυριακίδη και Κώστα Σιωνίδη, ρων μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΚ και πλήθος κατά καιρούς συνεργατών του όπως και εκπροσώπων της κιλκισιώτικης διαιτησίας.

Ο κ. Χατζηαποστόλου δημοσιοποίησε και επισήμως την προ πολλού υφιστάμενη απόφασή του να ολοκληρώση την υπερ τεσσαρακονταετή πορεία του στον χώρο του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου, μετά την εκ μέρους του αποδοχή πρότασης του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης Ιβάν Σαββίδη να αναλάβει διοικητικό αξίωμα σ΄αυτήν.

Ο κ. Χατζηαποστόλου αναφέρθηκε συνοπτικώς σε όλη την πορεία του στο «στερέωμα» του ελληνικού ποδοσφαίρου με τις μακρές θητείες του στην προεδρεία της ΕΠΣΚ και σε αξιώματα της ΕΠΟ, ενώ παρέθεσε βιώματα και εμπειρίες του από όλους τους χώρους, σχολιάζοντας την κατάσταση τόσο στο τοπικό ποδοσφαιρικό «οικοδόμημα», όσο και σε αυτό του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Χατζηαποστόλου επέκρινε δριμύτατα τους πολιτικούς, «που, ενώ χρησιμοποιούν» όπως είπε, το ποδόσφαιρο για την προσωπική τους ανέλιξη στην συνέχεια το απαξιώνουν ως «πηγή» προβλημάτων, «ενώ στην πραγματικότητα τα προβλήματα τα δημιουργούν αυτοί».

Ο μακροβιότερος πρόεδρος στην ιστορία της ΕΠΣΚ αναφέρθηκε στον πρώην υπουργό πολιτισμού αρμόδιο για τον αθλητισμό Γιώργο Λιάνη, ως τον μόνο «που ζήτησε δημοσίως συγνώμη για αυτήν την απαξιωτική στάση των πολιτικών έναντι του ποδοσφαίρου».

Ακόμη, μνημόνευσε τον Γιώργο Ορφανό για νομοθετήματά του, «που αν εφαρμόζονταν χωρίς διακοπή, το ποδόσφαιρο μας θα παρουσίαζε σήμερα σαφώς καλύτερη εικόνα», ενώ και για τον Λευθέρη Αυγενάκη είπε, ότι «κινείτε προς την σωστή κατεύθυνση».

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΥΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΗΖΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ 

Ο χρήστης Giannis Chatziapostolou είναι με το χρήστη Βασίλειος Χατζηαποστολου.

17 ώρ.  · 
 
 
Σήμερα έκλεισες έναν κύκλο 40 ετών περίπου ενασχόλησης με τη μεγάλη σου αγάπη το κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο. Ένας κύκλος που ξεκίνησε από τον Ποντιακό Νέας Σάντας και σε οδήγησε στα υψηλότερα αξιώματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κλείνεις μια πορεία που είχε πολλές όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές, για να ασχοληθείς με την άλλη μεγάλη σου αγάπη τον ΠΑΟΚ.
Είμαι περήφανος για σένα μπαμπά μου και για τα όσα κατάφερες!
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται
 

 

img class="j1lvzwm4" style="border: 0px; vertical-align: top;" src="data:;base64," width="18" height="18" />
img class="j1lvzwm4" style="border: 0px; vertical-align: top;" src="data:;base64," width="18" height="18" />
498Αντώνης Σίπκας, Κωνσταντίνος Πριόνας και 496 ακόμη
64 σχόλια
 
Μου αρέσει!
 
 
 
Σχόλιο