Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΤΕΛΙΚΑ πηγε τρεις μερες αργοτερα από 25-27 ΜΑΙΟΥ   η πιστοποιηση στους  οκτω νεους διαιτητές . Η ΚΕΔ τους κάλεσε σε σεμινάριο, θεωρητικής και πρακτικής εξάσκησης, πιστοποίησης για το VAR, όπως επίσης και τους ρέφερι που είναι παλιότεροι αλλά δεν είχαν πιστοποιηθεί, προκειμένου να ορίζονται με κάποιους βοηθούς. Στο  σεμινάριο που θα γινει στο Περιστερι ,  θα πάρουν μέρος και βοηθοί:

 Οι οκτώ νέοι ρέφερι Περράκης και Γκάμαρης (Αθηνών), Τσέτσιλας (Γρεβενών), Ζαμπαλάς (Ηπείρου), Κουκούλας (Λέσβου), Αγγελάκης (Μακεδονίας), Γρατσάνης (Τρικάλων) και Τσακαλίδης (Χαλκιδικής).Απο  τους παλαιότερους θα  είναι οι: Μαλούτας  και Καραντώνης (Ημαθίας), Βρέσκας (Πιερίας), Τσαγκαράκης (Χανίων), Βάτσιος (Δυτικής Αττικής. Κλήθηκε και η Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής),  η οποια λεει ότι προετοιμαζεται για να παει όταν επιλεγει στο παγκοσμιο γυναικων

Οι βοηθοί είναι οι: Αϊναλής, Αλεξέας, Χατζηνάκος, Δημητριάδης, Δίπλαρης, Καραγκιζόπουλος, Κόλλιας, Κολοσιώνης, Κωνσταντόπουλος, Κούλα, Μαυρουδής, Νατσιόπουλος, Πάγκαλος, Σινιοράκης, Στεφανής, Βασιλόπουλος, Τζιουβάρας, Ζήρδας.