Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο Πολωνος Παβελ Ρατσκόφσκι  θα βρεθει την Μ.Τεταρτη στο Καραισκάκη  ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα ,που ανηκει  στην πρώτη κατηγορία της ΟΥΕΦΑ . Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ράντοσλαβ Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ, με 4ο τον Μενιο Κουτσιαύτη και στο VAR τον Ολλανδό Πολ Φαν Μπέκελ με τον Πολωνό Ζμπίγκνιεβ.

Στην Τούμπα τη Μ.Πέμπτη (19:00) για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ερχεται ο  Ιταλός Ντανιέλε Ντοβέρι (δεύτερη κατηγορία της UEFA) που πριν 2,5 χρόνια είχε διευθύνει το Άρης-ΠΑΟΚ 1-2, αλλά και το ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας 3-1 στα φετινά προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Μάουρο Βινέντσι, Αλεσάντρο Λο Σισέρο, 4ος ο  Αρης Διαμαντόπουλος και στο VAR ο Πιέρο Τσιακομέλι με τον Πετρόπουλο.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΑΓΩΝΕΣ ΡΕΒΑΝΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/04

19:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Διαιτητής: Ρακζκόφσκι (Πολωνία) Βοηθοί: Σίεζκα (Πολωνία), Κούπσικ (Πολωνία) 4ος: Κουτσιαύτης (Αρτας) VAR: Βαν Μπέκελ (Ολλανδία) AVAR: Ντομπρίνιν (Πολωνία) Παρατηρητής:  X.Καρατζάς (Εύβοιας)

ΠΕΜΠΤΗ 29/04

19:00 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Διαιτητής: Ντόβερι (Ιταλία) Βοηθοί: Βιβέντσι (Ιταλία), Σισέρο (Ιταλία) 4ος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) VAR:  Τζιακομέλι (Ιταλία) AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας) Παρατηρητής: Θ. Γκαϊτατζής (Δράμας)