Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μετα από 26 μηνες παραμονής στο θωκο του προεδρου της ΕΠΟ ο Γιωργος Σαρρής παραιτήθηκε αφου μετα τις τελευταιες επιθεσεις που δεχονταν από ανακοινωσεις εκ μέρους παραγόντων ΠΑΕ αλλα την κοντρα του με τον υφυπουργο αθλητισμου κυρια για το θεμα της φορολογικης ενημερότητας αποφάσισε να αποχωρησει από την ηγεσια της ποδοσφαιρικης ομοσπονδιας .

Στο σημερινο συμβούλιο ανέπτυξε τους λογους που τον οδηγησαν στη παραιτηση του για να υπαρξει εκτονωση της καταστασης και ο ιδιος να ηρεμησει και να ασχοληθει στη Χιο με την δουλεια και την οικογένεια του  αν και πολλοι λενε ότι μπορει και να πολιτευθει αν θα γινουν εκλογές με τον Συριζα.

Σημασια εχει ότι κατά τη διάρκεια του  σημερινού δ.σ ο προεδρος της ΕΠΣ Λάρισας Ζησης Γρηγορίου που ηταν παρον πηρε τον λογο και του ειπε « παροτι  ημουνα αντιπαλος  εν τουτοις δεν μπορω να μην πω ότι ησουνα κυριος και παντα κοντα στις ενωσεις «  ενώ ο αναπληρωτης προεδρος της ΕΠΟ Γ,Βούρβαχης επετέθη κατά Γκαγκάτση λεγοντας πως δεν είναι δυνατον να θελέι να επανέλθει στην ΕΠΟ  και να ξαναγυρισει το ποδοσφαιρο χρονια πισω»

Η δηλωση που εκανε ο παραιτηθεις προεδρος της ΕΠΟ εχει ως εξής

 «Μετά τις σημερινές εξελίξεις πιστεύω ότι δίνεται μια χρυσή ευκαιρία στην ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού να εκταμιεύσει τα χρήματα των Ενώσεων και των σωματείων. Είναι κρίμα, ύστερα από τόσο χρόνια που έχουν να πάρουν έστω και αυτά τα “ψίχουλα”, να τα χάσουν με το πρόσχημα ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν είναι φορολογικά ενήμερη. Αυτό το διαψεύδω κατηγορηματικά και είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο πήρα αυτή την απόφαση».