Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ολο το παιγνίδι στη Βεροια ηταν η αποβολη του Μπαλάφα στο 12  και από την στιγμη που ο ιδιος ο παικτης παραδέχτηκε ότι εβρισε τον διαιτητή Κωστα Ιωαννίδη δικαιωνει απολυτα  την κοκκινη που πηρε Και δικηο να ειχε αν  θεώρησε ότι η κιτρινη που ειδε ηταν αυστηρη επρεπε να μην αντιδράσει γιατι αφαιρεσε από την ομαδα του δυναμη αλλα και να διαμαρτυρηθει για την αποβολη του αφου ηταν συμφωνη με τον κανονισμό.

Η δευτερη κοκκινη που ειδε ο Μπατιον στο 76 δεν χωραει αμφιβολια ότι ηταν σωστη και ο παρατηρητής Δημητρης Γκρούτσης δικαιωσε τον Ιωαννίδη άλλο που ο παικτης της Βεροιας αντέδρασε χτυπωντας παλαμακια και παρεσυρε κι αλλους συμπαικτες του χωρις να υπαρξουν συνεπειες .

Η εμφανιση του εκ Σπετσών ρέφερυ  δεν  εφτασε σε υψηλα επιπεδα  αφου στο 25 δεν εδωσε πεναλτυ που εγινε από τον Μπαργκαν επι του Ελαμπενταλουι και δεν εδωσε επισης καποια φαουλ στους γηπεδούχους για να κρατησει μια ισορροπία Το μαρκάρισμα επισης  του Μπαργκαν επι του Ντοσεβι ηταν για κοκκινη καρτα

Ο Ιωαννίδης έγραψε στο Φ.Α. του αγώνα για την αποβολή του Μπαλάφα πως γυρνώντας προς το μέρος του, του τόνισε: «Τι δίνεις ρε μαλ...». Ο ίδιος ο παίκτης ήταν απαρηγόρητος στα αποδυτήρια, λέγοντας πως απλώς του είπε «τι δίνεις ρε» και γυρνώντας σε έναν συμπαίκτη του σχολίασε «είναι μαλ...;».Το οποιο και ετσι  να εγινε η κοκκινη είναι δικαιολογημενη .