Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας, στον Αγιο Σπυρίδωνα, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (2/9) η πρώτη για την σεζόν 2019-2020 επιμορφωτική – ενημερωτική συγκέντρωση των διαιτητών της δύναμης της Ε.Π.Σ.Β.

Τους παλιούς και τους νέους διαιτητές υποδέχθηκαν στο συνεδριακό κέντρο τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Β.

Αφού οι διαιτητές και οι βοηθοί διαιτητές υπέγραψαν τις υπεύθυνες δηλώσεις ο πρόεδρος της επιτροπής, Σταύρος Φλώτσιος, τούς μίλησε για αρκετή ώρα και χρησιμοποιώντας ειδικό οπτικοακουστικό υλικό, τούς ενημέρωσε και τούς ανέλυσε τις πάρα πολλές αλλαγές και τις τροποποιήσεις που έχουν επέλθει στους κανονισμούς αγώνων ποδοσφαίρου και ήδη εφαρμόζονται και τους οποίους οφείλουν να γνωρίζουν όλοι ασχολούνται με το λαοφιλές άθλημα, πόσο περισσότερο, δε, οι «άρχοντες» των αγώνων.

Οι διαιτητές άκουσαν με προσοχή όλα όσα τούς είπε ο παρατηρητής διαιτησίας “Super League 1” και παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον τα σχετικά βίντεο. Εξέφρασαν, δε, πολλές απορίες τις οποίες έλυσαν τα μέλη της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.Β.

Την ερχόμενη Δευτέρα, 9/9, στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί και νέα συγκέντρωση, στην οποία οι διαιτητές θα υποβληθούν τόσο σε αγωνιστικές, όσο και σε γραπτές εξετάσεις (τεστ).

Ο κ. Φλώτσιος ενημέρωσε ότι, σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ.Β., έχουν προγραμματιστεί πέντε (5) συναντήσεις – επιμορφωτικές συγκεντρώσεις με τα σωματεία προκειμένου να ενημερώσει και τις ομάδες (μέλη διοικητικών συμβουλίων, προπονητές, παίχτες, κ.α.) σχετικά με τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις.