Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Στο δικο του κοσμο ζει ο προεδρος της ΕΠΣ Ηρακλειου Νικος Τζώρτζογλου Αλλιως δεν εξηγειται ο λογος που εβγαλε κατά την διάρκεια του αγιαμου στον συνδεσμο διαιτητών οπου με αλαζονικο τροπο,ειπε σε εν ενεργεια και μη διαιτητές ότι» η ενωση Ηρακλειου βγήκε κερδισμενη από την διένεξη που ειχε με την ΕΠΟ και πως αισθάνεται δικαιωμενος»

Τωρα πως συνάδουν αυτά με την πραγματικοτητα όταν η ΕΠΟ δικαιωθηκε πληρως από τα δικαστηρια και αυτος εκανε πισω σαν ενωση Ηρακλειου ,είναι πράγματα που σχολιάστηκαν δυσμενως για τον κουμπάρο του τεως που δεν εννοει ότι εχει απομονωθεί και  ότι όπως πολιτευεται μονο χαμενη θα βγει η ΕΠΣΗ Αυτό  θα φανει σε βαθος χρονου αφου φετος οι πινακες δεν αλλαξαν αλλα αυτό δεν σημαινει τιποτε , δεδομενου ότι υπάρχουν  αναμορφωσεις κι όλα μπορει να συμβουν στο μέλλον.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο αγιασμός ξεκίνησε με τον χαιρετισμό από τον πρόεδρο του Σ.Δ.Π.Ηρακλείου κ. K.Κουναλάκη, ο οποίος αναφέρθηκε και στα 60 χρόνια λειτουργίας που Συνδέσμου που συμπληρώνονται φέτος. Στην συνέχεια χαιρέτησε ο κ. Γ.Πετράκης που ήταν στα ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου το 1953. Μετά έγινε απολογισμός της χρονιάς που πέρασε από το μέλος της Ε.Δ. κ. Γ.Ιωαννίδη και στην συνέχεια αναφέρθηκε και στους στόχους της Ε.Δ. για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά..