Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η παρουσία ξένων διαιτητών λειτουργεί ως καταλύτης στην συμπεριφορά παικτών και παραγόντων στα ελληνικά γήπεδα.

Ο Ελβετός Φενταγί, απ' τους τελευταίους στην ιεραρχία των διεθνών διαιτητών της πατρίδας του, αλλά και της UEFA είχε μια πολύ καλή διαιτησία στο "Γ. Καραϊσκάκης", αν και δεν του έκατσε η δύσκολη φάση, ιδιαίτερα στις μεγάλες περιοχές.

Ωστόσο, ακόμα και σε κάποια λάθη του ουδείς τόλμησε να του... κουνηθεί. Άπαντες παιδάκια του νηπιαγωγείου. Ενώ αν ήταν Έλληνας...

Από τους βοηθούς, ο 2ος, εν ονόματι Μπεκίμ Ζογκάι, είχε προβλήματα. Έχασε τον Μεριά που ήταν οφσάιντ και τον άφησε να κάνει κεφαλιά προς την εστία του Πασχαλάκη, ενώ κόβει και τον Πρίγιοβιτς που ήταν πεντακάθαρα καλυπτόμενος. Και στις δύο φάσεις έχει κάκιστη θέση.

Επίσης σηκώνει οφσάιντ τον Μπίσεσβαρ, ενώ παίρνει πάσα από αντίπαλο, αλλά η αλήθεια είναι πως εκεί η φάση γίνεται πολύ μακριά του και δεν μπορεί να ξέρει ποιο πόδι την έχει ακουμπήσει. Σε αυτή την περίπτωση έπρεπε να δει τη φάση καλύτερα ο διαιτητής, που είναι πιο κοντά στη φάση.

Ο άλλος βοηθός Γιοσίποβιτς είχε σωστές υποδείξεις. Στο καθαρό οφσάιντ του Μάτος στο 31', σήκωσε με καθυστέρηση τη σημαία κι αφού είχε αποκρούσει το σουτ του Βραζιλιάνου ο Γιαννιώτης, αλλά το θέμα είναι ότι η παράβαση καταλογίσθηκε 

ΠΗΓΗ www.filathlos.gr

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΑΚΟΣ