Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Mετά τον Φινλανδό Γκεστράνιους της 1ης κατηγορίας σειρά πήρε ο Ελβετός Σέρερ της 2ης που θα σφυρίξει στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ!

Όλο κάτω και πιο κάτω δηλαδή βρίσκει ο Μέλο Περέιρα τους ξένους διαιτητές για τα ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ.

Απ' ό,τι φαίνεται τα μεγάλα ονόματα της ευρωπαϊκής διαιτησίας δεν δείχνουν καμία διάθεση να έλθουν να σφυρίξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και η ΚΕΔ με επικεφαλής τον Πορτογάλο φέρνει ό,τι περισσεύει και βρει διαθέσιμο στο... πανέρι.

Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος του υποβιβασμού και της υποτίμησης των Ελληνων διαιτητών, ο Σέρερ στην UEFA είναι δύο κατηγορίες κάτω από τον Σιδηρόπουλο και στην ίδια κατηγορία με τον Παπαπέτρου και τον Κομίνη.

Είναι πλέον φανερό ότι το δόγμα που επικρατεί είναι "ξένος να 'ναι και ό,τι να 'ναι".

Οι ελληνικές ομάδες και βασικά αυτές που διεκδικούν τον τίτλο δηλώνουν ξεκάθαρα με τη στάση τους πως θεωρούν δεδομένο ότι οι δικοί μας ρέφερι είναι επιρρεπείς στο να τους επηρεάσουν κάποιοι ανταγωνιστές και προτιμούν τον κάθε άγνωστο ξένο.

Και η ΚΕΔ με την ΕΠΟ, που υποτίθεται στηρίζουν τους διαιτητές τους και τους έχουν εμπιστοσύνη... πέρα βρέχει. Αν δεν το έχουν καταλάβει, τον  Έλληνα διαιτητή τον έχουν απαξιώσει πλήρως. Και του έχουν κολλήσει τη ρετσινιά ότι είναι υποχείριο του κάθε δυνατού παράγοντα...

ΥΓ. Ο Μέλο Περέιρα και οι ξένοι συνεργάτες του ήρθαν σύμφωνα με την UEFA και την FIFA για να βοηθήσουν στην επόμενη μέρα της ελληνικής διαιτησίας και στην ανάπτυξή της. Και αμείβονται παχυλά γι' αυτό. Αλλά αυτό το πράγμα δεν λέγεται αναβάθμιση...