Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο Περειρα ειχε παρει τα μέτρα του και πριν ανακοινωθούν οι πινακες φροντισε να ενημερωσει την ΟΥΕΦΑ για τις αλλαγες που ερχονται στον πινακα των διεθνών γι αυτο και δεν ηλθαν ορισμοι για εκεινους που δεν ειναι πλεον στην δραση Δηλαδη στον Αρετόπουλο και τον Μάνταλο αφου ο Καλογερόπουλος ουτως η αλλως απο την ωρα που δεν ειχε περασει το τεστ το 2018 δεν θα μπορουσε να παρει ματς ,εστω και αν παρεμενε στον πινακα .

Αυτοι που πηραν τωρα ορισμο ειναι, ο Γιάννης Παπαδόπουλος που ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα ρεβάνς της α΄ φάσης του Europa League Πρίστινα (Κόσοβο)-Γιουρόπα (Γιβραλτάρ) και ο Τάσος  Παπαπέτρου  σ εκείνον ανάμεσα στην Ουίπεστ (Ουγγαρία) και τη Νέφτσι (Αζερμπαϊτζάν), αγώνα ρεβάνς του α΄ προκριματικού γύρου.

Ο αγώνας Πρίστινα-Γιουρόπα θα διεξαχθεί στη Μιτρόβιτσα του Κοσόβου στις 05/07/2018 και ώρα 19:00 και ο Ιωάννης Παπαδόπουλος θα έχει ως α΄ βοηθό τον Ηλία Αλεξέα και ως β΄ τον Κωνσταντίνο Νικολαΐδη, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Εμμανουήλ Σκουλάς.

Τον Τασο Παπαπέτρου θα πλαισιώσουν στον αγώνα Ουίπεστ-Νέφτσι, στις 19/07/2018 στη Βουδαπέστη,  οι Τρύφων Πετρόπουλος (α΄ βοηθός), Καμπούρης Βασίλειος (β΄ βοηθός) και Άγγελος Ευαγγέλου (4ος διαιτητής).