Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στον αγωνα της Νεας Σμύρνης συνέβησαν περιπτωσεις που δεν μπορείς να πεις με σιγουρια ότι υπήρχε παράβαση .Γι αυτό το λογο και ο Ηλίας Μαζαράκος φροντισε από την αρχη να ξεκαθαρίσει στον Τάσο Παπαπέτρου ότι θα κανει χρηση βιντεο ώστε να δει τις 2-3 φάσεις και να αποφανθει.

Αυτό θα το κανει το πρωι της Τρίτης αφου ο Αρτινόε κριτής ηθελε να εχει μια επιπρόσθετη εικονα .Παντως η μονη περιπτωση που μπορει να σηκωσει συζητηση είναι αυτή του 42  στην εεξοδο του Βελλίδη πανω στον  ΓιάννουΙ(εδώ επρεπε να βοηθηθει και από τον β βιοηθό Σταυρουλάκη που ειχε ..πιάτο τη φάση) . Υπαρχει και η περιπτωση του 5 οπου ένα πλανο από την κάμερα  πισω από το τέρμα δειχνει ένα στιγμιαίο κράτημα του Τζημόπουλου στον Γιαννου με τη διαφορα ότι ο Αθηναιος διαιτητής δεν μπορει να το δει και δεν δινει τιποτε αφου δεν ηταν βεβαιος ότι υπηρξε παράβαση.

Εκεινο που πρεπει να σημειωσουμε είναι υπήρχε μια κακοπιστία στις αποφασεις του Παπαπέτρου οσο και των βοηθών του Γεωργαράκου και Στυαυρουλάκη .Τεταρτος ηταν ο Χαρης Καλογερόπουλος