Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

O πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Βασίλης Μάντζιος αμέσως μετά το τέλος του έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο αποφάσισε ομόφωνα να προκηρυχθούν εκλογές στις 22 Απριλίου, μίλησε στην κάμερα τουPASsports.gr εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, καθώς και γιατί παραπεμφθηκαν στην πειθαρχική επιτροπή ο Ηλίας Φίλος και ο Σπύρος Πάικας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την προκήρυξη των εκλογών και την παραπομπή Φίλου Πάικα: «Πήραμε δυο αποφάσεις, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την παραπομπή του κ. Φίλου και του κ. Πάικα λόγω του οτι έκαναν τις τελευταίες μέρες νομίζω στις 23 του μηνός σε σάιτ δηλώσεις δυσφημιστικές που αποτελούν δυσφήμιση του αθλήματος και είμαστε υποχρεωμένοι να την παραπέμψουμε στην πειθαρχική επιτροπή. Από εκεί και πέρα είναι θέμα της πειθαρχικής επιτροπής και των αρμοδίων οργάνων τι απόφαση θα πάρουν. Το δεύτερο θέμα είναι γνωστό οτι έχουν αναστατωθεί τα σωματεία με αυτή την συμπεριφορά κάποιων κυρίων οι οποίοι δεν λένε να σταματήσουν με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αρκετά προβλήματα. Ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο θεώρησε σκόπιμο, παρά το οτι μπορούσε να καθίσει ένα χρόνο ακόμη, δεν το κάνει αυτό το πράγμα και λέει ελάτε γρηγορότερα. Αφού μας λένε συνεχώς να παραιτηθούμε, να φύγουμε και το ένα και το άλλο, εμείς τι λέμε, ελάτε, οχι μόνο του χρόνου που έχουμε κανονικά εκλογές αλλά μπείτε ένα χρόνο γρηγορότερα»

Για την ημερομηνία των εκλογών: «Στις 22 Απριλίου μαζί με την Γενική Συνέλευση»

Για την περιρέουσα ατμόσφαιρα οτι γίνονται εκλογές τώρα για να μην έχουν διακαίωμα συμμετοχής κάποιοι υποψήφιοι άλλων παρατάξεων: «Τα άτομα αυτά είναι ελεύθερα το καλοκαίρι του 2014 που θα έχουμε πάλι εκλογές να βάλουν υποψηφιότητα, κανένα πρόβλημα. Εμείς θα μπορούσαμε να καθίσουμε μέχρι το 2014 άραγε χάνουμε ένα χρόνο. Αν χασουμε τις εκλογές χάνουμε ένα χρόνο. Γιατί να τον χάσουμε τον ένα χρόνο; Γιατί θέλουμε να δώσουμε την δυνατότητα στα σωματεία και να εκτονωθούν και στο κάτω κάτω να επιλέξουν, αφού καταλαβαίνετε τώρα όταν είναι τόσες παρατάξεις, όταν διαδίδουν διάφορα πράγματα και ψεύδη ακόμη οτι έχουμε 200.000 στο ταμείο. Όλα αυτά μας υποχρέωσαν να κάνουμε γρηγορότερα τις εκλογές για να πάρουμε τι; Ένα χρόνο από τον δικό μας. Εμείς δεν παίρνουμε τετραετία ολόκληρη για να πούμε οτι εκμεταλλευόμαστε για να πάρουμε μια τετραετία. Εμείς λέμε ενώ είναι να κάνουμε τις εκλογές το 2014 το καλοκαίρι, τις κάνουμε τώρα. Να κριθούνε και οι άλλοι από τα σωματεία όπως κρινόμαστε και εμείς. Αν τα σωματεία θέλουν κάποιους άλλους δεν έχω αντίρρηση, δημοκρατία έχουμε»

Αν είναι έτοιμο το ψηφοδέλτιο και αν μπορεί να πει κάποια ονόματα: «Δεν είναι τελείως έτοιμο, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Ονόματα δεν μπορούμε να πούμε ακόμη, ο καθένας καταθέτει μόνος του υποψηφιότητα. Δεν μπορώ εγώ να αποκλείσω κάποιους που θέλουν να βάλουν. Οποιος θέλει μπορεί να βάλει, μπορεί από την πόλη να έρθουν και να βάλουν 50 άτομα. Ένα ψηφοδέλτιο είναι, δεν υπάρχουν ξεχωριστά ψηφοδέλτια, είναι ενιαίο το ψηφοδέλτιο και όποιος Γιαννιώτης θέλει μπορεί να είναι υποψήφιος και μακάρι να έρθουν και άλλοι να είναι πολλοί και να μπορέσουν τα σωμετεία να επιλέξουν τους καλύτερους».

Επιμέλεια: ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

 

 

Δεν συμμετέχει στις εκλογές της ΕΠΣΗΠ ο Βασιλειάδης

 

Δεν θα είναι τελικά υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣΗΠ, που θα γίνουν στις 22 Απριλίου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ο Στέφανος Βασιλειάδης, ο οποίος αποκαλεί την "εν λόγω" διαδικασία φαρσοκωμωδία.

 

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βασιλειάδη

 

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 22-4-2013
Για ηθικούς λόγους δεν μπορώ, η ψυχή μου, το πνεύμα μου δεν μου επιτρέπουν να συμμετέχω στη ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ με ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟ τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.ΗΠ. κ. Μάντζιο, ο οποίος έχοντας χάσει κάθε ΜΕΤΡΟ ΗΘΙΚΗΣ και βρισκόμενος σε κατάσταση ΠΑΝΙΚΟΥ καλεί τα Σωματεία άνευ λόγου σε εκλογές προκειμένου να καλύψει τη δική του ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ διαλέγοντας ημερομηνίες που αποκλείουν άλλους υποψηφίους που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την προεδρία της Ένωσης.
Από τη στιγμή που ……….ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισαν εκλογές, γιατί δεν τις κάνουν σύμφωνα με το καταστατικό στην Γ.Σ. του Ιουνίου.
Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να λειτουργώ με ΚΑΝΟΝΕΣ.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2014 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΗΠ.