Αξιολόγηση Χρήστη: 3 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές της Ενωσιακού Αθλητικού Κέντρου Καρδίτσας περιηγήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (3/3) ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης κατά την δεύτερη ημέρα παρουσίας του στο νομό .

Ο κ. Βασιλειάδης συνοδευόμενος από τους βουλευτές Ν. Καρδίτσας κα Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου και κ. Σπύρο Λάππα και τον συντονιστή της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηλία Αντωνίου, είχε την ευκαιρία να σχηματίσει προσωπική άποψη για την υφιστάμενη κατάσταση των χώρων και να δει στα πλαίσια των ασφυκτικών οικονομικών δεδομένων, πώς μπορεί να γίνει η ολοκλήρωση του έργου.

Τον Υφυπουργό Αθλητισμού υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας κ. Μανώλης Παλάσκας, ο κ. Κώστας Λαμπρόπουλος, τα μέλη κύριοι Πέτρος Παπαδάκος, Δημήτρης Κωτούζας και ο αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Στέφανος Καλυβιώτης.

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο κ. Βασιλειάδης και υπογράμμισε ότι το έργο τοποθέτησης πλαστικού χλοοτάπητα είναι στις προτεραιότητες για τις αθλητικές υποδομές της Καρδίτσας, η αυτοψία περιλάμβανε την παρουσίαση όλων των χώρων, με την αρχή να γίνεται από την έκταση στην οποία θα τοποθετηθεί ο  χλοοτάπητας.

Ο κ. Παλάσκας ανέλυσε τα δεδομένα για τον Ενωσιακό αθλητικό σύμπλεγμα και πως αυτός αναμένεται να αποτελέσει κέντρο ποιοτικής αναβάθμισης για τα Σωματεία και τους Καρδιτσιώτες. Έγινε περιήγηση στις αποδυτηριακές εγκαταστάσεις, το ιατρείο, το κυλικείο, την αίθουσα σεμιναρίων και διάλεξης και της αποθήκης, ενώ υπήρξε αναφορά και περιγραφή της χρησιμότητας των χώρων ξεχωριστά και τη λειτουργικότητά τους.

Ο κ. Βασιλειάδης αναγνώρισε το μέγεθος του έργου και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και όπως είχε τονίσει νωρίτερα, η ένταξη του στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.

Ο κ. Βασιλειάδης επανέλαβε ότι για το «αναφαίρετο το δικαίωμα στη φυσική αγωγή και στην άθληση οφείλουμε να στηρίξουμε έμπρακτα τις υποδομές του νομού με σκοπό τη διασφάλιση ποιότητας στις καθημερινές αθλητικές δραστηριότητες μικρών και μεγάλων της περιοχής».