Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιησε ο Σύνδεσμος διαιτητών ποδόσφαιρου Ηλείας  στον Πύργο την  κοπή της πίτας Ακολουθησε συνεστιαση στους καλεσμενους και  τα μέλη του. Έγιναν  βραβεύσεις στους Μαλιουφα Λεωνίδα πρόεδρο ΕΠΣ Ζακύνθου και πρόεδρο της επιτροπής ελέγχου και συμμόρφωσης της ΕΠΟ , Γιώργο Μποροβηλο πρόεδρο Αστέρα Τρίπολης, Βαγγέλη Δημητροπουλο ιατρό, Παναγιώτη Κατσωλη και Δημουλια Λεωνίδα πρώην Γ Γραμματης  της ΕΠΣ Ηλείας για την προσφορα τους στο Ηλειακο ποδόσφαιρο και την αγάπη τους στην Διαιτησία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επίσκοπος Ωλενης κκ Αθανασiος, ο αντιπεριφερειαρχης Αθλητισμού κ Κωσταριας Δημήτρης, ο Αντιδημαρχος Αθλητισμού Πύργου κ Αθανασοπουλος Π, το μέλος του ΔΣ της ΟΔΠΕ Νίκος Πατσαουρας, τα μέλη της ΠΑΚΗλειας κκ Μπιλιωνης και Υφαντής, ο π Βουλευτής κ Ανδρέας Μαρίνος οι πρώην προεδροι του Συνδέσμου Λαμπρόπουλος Ι,  Κρανιτης Δ, Πολυχρονιδης Γ, Λαμπρόπουλος Ν, και Τσαμης Π. Ο Σύλλογος προπονητών Ν Ηλείας.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδόσφαιρου Ηλείας παρέδωσε στον πρόεδρο της ΕΠΣ Ζακύνθου το πρακτικό της ονομασίας τον πρώτον διαιτητών της Ζακύνθου το 1988.