Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά τα διαιτητικά λάθη που παρατηρήθηκαν την 4η αγωνιστική στις αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης, Λαμία – ΑΕΚ και ΑΕΛ – Ατρόμητος πήρε θέση τονίζοντας ότι θα πρέπει να αυστηροποιηθούν οι ποινές προς τους διαιτητές, ενώ χαρακτήρισε επιτακτική την ανάγκη να υπάρξουν και επιπρόσθετοι διαιτητές περιοχής.

Αναλυτικά όσα ανέφεραν στον ΠΑΟΚ:

«Mε αφορμή τα σημαντικά λάθη σε τρία παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής και για να καταπολεμηθεί εν τη γεννέσει της οποιαδήποτε καχυποψία, ευελπιστούμε πως η νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα απαιτήσει από την ΚΕΔ δίκαιες και αυστηρές τιμωρίες.

Επειδή τα λάθη αφορούν στην πλειοψηφία τους φάσεις μέσα στην περιοχή ίσως η λύση των επιπρόσθετων διαιτητών να είναι επιτακτική»

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

 

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γ. Σπανός μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε σχετικά με τη διαιτησία του αγώνα με τη Λάρισα: «Λυπάμαι γιατί πίστευα πως έχουν αλλάξει τα πράγματα στον τομέα της διαιτησίας, αλλά δυστυχώς σήμερα γίναμε μάρτυρες μιας κατάφωρης αλλοίωσης αποτελέσματος από τη διαιτητική τριάδα, σε ένα παιχνίδι που δεν μας δόθηκε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο πάνω στον Ρισβάνη και μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ στο τέλος. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και τα υπόλοιπα θα τα πούμε εκεί που πρέπει».

Για το ποιες θα είναι οι κινήσεις του Ατρομήτου: «Αυτή τη στιγμή είμαστε εν θερμώ, θα μιλήσουμε στην ΚΕΔ και σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι για τους διαιτητές. Δυστυχώς υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος από έναν διαιτητή που έχει εμπειρία. Ο Ατρόμητος ήταν η καλύτερη ομάδα σε όλο το παιχνίδι και με 11 και με 10 παίκτες, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε μια διαιτησία που έπαιξε 50-50»

ΛΑΡΙΣΑ

ΜΕ δηλωση της η διοικηση της Θεσσαλικης ΠΑΕ απαντησε στον προεδρο του Ατρομητου

«Δεν αντιλαμβανόμαστε τον εκνευρισμό του κ. Σπανού και ακόμη ψάχνουμε να βρούμε τα πέναλτι που δεν δόθηκαν και σε ποιές φάσεις αδικήθηκε ο Ατρόμητος.

Πολύ περισσότερο είναι πέναλτι αυτό που γίνεται στον Φατιόν παρά οποιοδήποτε άλλο που ζητάει ο Ατρόμητος.

Λυπούμαστε που ο κ. Σπανός έχει ασθενή μνήμη. Θυμόμαστε πέρυσι πως χάσαμε το παιχνίδι στη Λάρισα, όταν ο Τόνσο πήρε τη μπάλα με το χέρι κι έβαλε το μοναδικό γκολ στην καριέρα του στην Super League ο Λημνιός κι επίσης θυμόμαστε το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ντέλετιτς στον αγώνα του δευτέρου γύρου, που ο Ατρόμητος έπαιξε με λύσσα για να υποβιβαστούμε.

Δεν θέλουμε να δώσουμε μεγαλύτερη συνέχεια, αλλά μας ενοχλούν οι ακραίες συμπεριφορές, ειδικά λόγω της εξαίρετης φιλοξενίας που παρέχουμε σε όλες τις ομάδες και ίσως αυτό να εκλαμβάνεται ως αδυναμία κι έχουμε συμπεριφορές μέσα στο γήπεδο μας σαν αυτή του Αγγελόπουλου, που οδήγησε στην αποβολή του και σαν αυτή του κ. Σπανού με τις δηλώσεις του»

 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

«Πολλά παράπονα από την διαιτησία, παρά τη νίκη, έχει ο Λεβαδειακός και κύρια από τον βοηθό διαιτητή κ. Σίπκα ο οποίος με λανθασμένη υπόδειξη ακύρωσε κανονικότατο γκολ ως οφ’ σάϊντ.

Μάλιστα μετά τη λήξη του αγώνα και στον διάδρομο των αποδυτηρίων διασταυρώθηκαν οι διαιτητές με παράγοντες του Λεβαδειακού και ο βοηθός παραδέχθηκε το λάθος του το οποίο και χαρακτήρισε ως άτυχη στιγμή.

 

 όμως οι παράγοντες του Λεβαδειακού του τόνισαν ότι δεν μπορούν να το αποδεχθούν αυτό γιατί φάνηκε καθαρά ότι ήταν κάτι παραπάνω από ανθρώπινο λάθος τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής έχει πάρει τη μπάλα από πίσω και στην συνέχεια πέτυχε και το γκολ που φυσικά κακώς ακυρώθηκε.»