Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

«Καθαρός» ο Τοπολιάτης. Το λέει το πόρισμα… Εκτεθειμένη η Ε.Π.Σ.Β.

 

Το αποτέλεσμα της έκθεσης των ορκωτών λογιστών στα της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας  αλλάζει άρδην το σκηνικό σε όλα τα πεπραγμένα και διαφοροποιεί εντελώς το ίδιο σκηνικό που φαινόταν να υπάρχει μέχρι στιγμής από τα λεγόμενα των διοικούντων της διοργανώτριας Βοιωτικής Αρχής του ποδοσφαίρου.

 Οι ακριβείς πληροφορίες του stereasports λένε ότι τα αποτελέσματα της έκθεσης είναι πεντακάθαρα και δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να δείχνει ότι έγιναν ατασθαλίες στην Ε.Π.Σ.Β. επί διοίκησης Τοπολιάτη.

Και όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με εκείνα που αρχικά ήθελε να περάσει η διοίκηση του προέδρου Κώστα Νίκα ότι δηλαδή ο Βαγγέλης Τοπολιάτης θα πρέπει να «απολογηθεί» για τις όποιες ατασθαλίες σε οικονομικό επίπεδο είχε κάνει.

Δεν ξέρουμε για ποιους λόγους η σημερινή διοίκηση της Ε.Π.Σ.Β. το έκανε αυτό γιατί πλέον είναι εκτεθειμένη σε όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Βοιωτίας και όχι μόνο αφού κατηγορούσε συνεχώς τον πρώην πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας.

Το αποτέλεσμα της έκθεσης όμως έρχεται να αλλάξει άρδην το σκηνικό.

Μάλιστα προκαλούμε και την διοίκηση της Ε.Π.Σ.Βοιωτίας και τον πρόεδρο Κώστα Νίκα  να τα ανακοινώσει για του λόγου το αληθές. Μάλλον δεν το κάνει γιατί «φοβάται» πλέον επειδή έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα σε όσα

κατά καιρούς έχουν πει με τις ψευδείς ύβρεις και κατηγορίες απέναντι σε ένα πρόσωπο πάνω στο οποίο βασίστηκαν και τους βοήθησε μέγιστα να φθάσουν εκεί που είναι τώρα.

Γιατί με τα λεγόμενα του προέδρου Κώστα Νίκα και των μελών του Δ.Σ. «παρασύρθηκαν» και αρκετοί σοβαροί άνθρωποι του ποδοσφαίρου χωρίς να γνωρίζουν την πραγματική αλήθεια.

Γι’ αυτό θα πρέπει οι διοικούντες την Ε.Π.Σ. Βοιωτίας να δώσουν στο φως της δημοσιότητας τα αποτελέσματα της έκθεσης.

 

Αλλά μετά ίσως θα πρέπει και να παραιτηθούν αν έχουν την ευθιξία για τα ψέμματα και τις αναλήθειες που μας… πλασάρισαν.

ΠΗΓΗ  www.stereasports.gr