Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

«Λίγη υπομονή και σωματεία, παράγοντες, προπονητές, διαιτητές, φίλαθλοι κλπ θα μάθουν όλη την αλήθεια με λεπτομέρειες»

Στην ιστοσελίδα σας, την 6-6-2017 δημοσιεύθηκε «ρεπορτάζ» (η λέξη μπαίνει σε εισαγωγικά γιατί θύμιζε περισσότερο non-paper από την Αζά) με τίτλο «το γήπεδο ανήκει στην ΕΠΣΚ μέχρι το 2023», το οποίο αναδημοσιεύθηκε σε «επιλεγμένες» ιστοσελίδες των Αθηνών.

Το «ρεπορτάζ» είναι ανυπόγραφο και αναφέρεται αποσπασματικά σε άρθρα του ιδιωτικού συμφωνητικού που έχει υπογραφτεί το 2003 μεταξύ της τότε Δημοτικής αρχής και της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ορθότερη, για την πληροφόρηση του αναγνωστικού σας κοινού, θα ήταν η δημοσίευση του συνόλου του ιδιωτικού συμφωνητικού και όχι αποσπασμάτων αυτού, τα οποία επελέγησαν από τον συντάκτη του άρθρου και προδήλως συνιστούν πλαισίωση η οποία οδηγεί σε παραπληροφόρηση. Παρά ταύτα θέλω να πιστεύω ότι η αποσπασματική δημοσίευση δεν είχε σκοπιμότητα.
Επί της ουσίας, όσον αφορά το περίφημο «αμαρτωλό» αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ Καρδίτσας η ΠΔΕ/ΕΠΟ δεν έκανε τίποτα άλλο, αφού ερωτήθηκε από το Δήμο Καρδίτσας, από το να αποτυπώσει την πλήρη αλήθεια για ένα έργο που παραμένει έπειτα από 13 χρόνια ανολοκλήρωτο και έχει έντονη οσμή σκανδάλου.
Εξυπακούεται ότι όταν κάτι βγαίνει στο φως της δημοσιότητας, ενοχλεί αυτούς που σαν αρουραίοι είχαν συνηθίσει να κινούνται στο σκοτάδι και να επιχειρηματολογούν μονομερώς εκμεταλλευόμενοι την άγνοια.

Αυτό συνέβη και με την απάντηση της ΕΠΟ στα ερωτήματα του Δήμου Καρδίτσας. Το περιεχόμενο της απάντησης ενόχλησε. Όμως, η ορθότητα όλων όσων αναφέρονται σε αυτήν (την απάντηση) όχι μόνο δεν αμφισβητούνται από κανέναν, αλλά, επιπρόσθετα, εκθέτουν πολλούς από τους εμπλεκόμενους επειδή με τον τρόπο που λειτούργησαν ηδημιουργία <<αθλητικού κέντρου>> σε έκταση – «φιλέτο», που παραχωρήθηκε το2003 από το δήμο Καρδίτσας στην ΕΠΣ Καρδίτσας , δεν ολοκληρώθηκε ποτέ αν και το έργο παραδόθηκε, άκουσον-άκουσον, ως ολοκληρωμένο, δεν αξιοποιήθηκε ποτέ παρότι υπήρχαν οι προϋποθέσεις και σήμερα, στα χέρια της νυν ηγεσίας της ΕΠΣ Καρδίτσας, έχει αποκτήσει η έκταση του δήμου μοιάζει περισσότερο σε υποψήφια χωματερή παρά σε <<αθλητικό κέντρο>>.
Για να μην μακρηγορώ, θα αρκεστώ, προς το παρόν, να εισφέρω στην συλλογική γνώση των συμπολιτών μου τα κάτωθι:
Α) Μόνο οι περιφράξεις του αθλητικού κέντρου στοίχησαν στον Ελληνικό λαό 106.500 ευρώ! (σημείωση: τα χρήματα ήταν από δημόσιο ή από την ΕΠΟ;)
Β) Παρελήφθη από την ΕΠΟ και την ΕΠΣΚ, το αθλητικό κέντρο για πλήρη χρήση, όταν δεν υφίσταται καν γήπεδο!

Λίγη υπομονή και σωματεία, παράγοντες, προπονητές, διαιτητές, φίλαθλοι κλπ θα μάθουν όλη την αλήθεια με λεπτομέρειες.
Ηλίας Χατζής
Δημοτικός σύμβουλος

Υ.Γ Ο χώρος του δήμου ανήκει στους δημότες και παραδίδεται μόνο υπό όρους και για συγκεκριμένες χρήσεις. Όταν αυτές δεν εξυπηρετούνται, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, τότε ο χώρος πρέπει να επιστρέφεται στο δήμο και στους δημότες και όχι να τελεί από «υπό κράτηση» για προσωπικά γούστα και καπρίτσια

Οφειλόμενη απάντηση του karditsapress
Το karditsapress.gr ως όφειλε δεσμεύθηκε ότι θα φιλοξενήσει όλες τις απόψεις που αφορούν το ζήτημα του γηπέδου της ΕΠΣΚ. Ακόμη και αυτές, όπως η παραπάνω, που «δια της πλαγίας» προσπαθούν να δημιουργήσουν «σκιές» αφήνοντας ατυχή υπονοούμενα για την αμερόληπτη δουλειά των δημοσιογράφων του ηλεκτρονικού μας μέσου, έστω κι αν στο τέλος προσπαθούν να «χρυσώσουν» το χάπι. Εκφράσεις όμως του τύπου «θύμιζε περισσότερο non-paper», απαξιώνουν και προσβάλουν τη δουλειά των συντακτών και συνεπώς δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητες. Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν ο κ. Χατζής συνομίλησε με το karditsapress.gr , έχοντας έναν αρκετά ενδιαφέρον και καλοπροαίρετο διάλογο. Αυτό τουλάχιστον πιστεύαμε. Αφού μας «αφιέρωσε» τις τρεις πρώτες παραγράφους «επί της ουσίας» ,που λέει και ο κ. Χατζής του υπενθυμίζουμε ότι το ρεπορτάζ κατά κύριο λόγο αναφέρονταν στο συμβόλαιο (αν ήταν πλήρες ή ελλιπές είναι άλλο θέμα το οποίο μάλιστα επισημαίναμε) και στο τι περιέγραφε (πχ ότι «σπάει» με πρωτοβουλία του Δήμου μόνο με ένδικα μέσα). Για να μην πλατειάζουμε ενημερώνουμε και τον ίδιο, ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο αμερόληπτο τρόπο να ενημερώνουμε τους χιλιάδες αναγνώστες μας. Η λογική του « ή με μας ή με τους άλλους» δεν αντιπροσωπεύει κανέναν συντάκτη και συνεργάτη του karditsapress.gr
Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα, ο κόσμος γνωρίζει, τιμά και εκτιμά.
Αν παραστεί ανάγκη...εδώ είμαστε.