Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Στην ΕΠΣ Κερκύρας  δεν ιδρώνει το αυτί τους για τις σφαγιαστικές διαιτησίες που έχουν καταντήσει το τοπικό πρωτάθλημα παρωδία και για τα όσα γραφικά μέσω FACEBOOK διαμηνύει ο «κύκλος των … κορυφαίων διαιτητών» και τις αλληλοευχαριστίες  για τις εξυπηρετήσεις και τόσα άλλα που ο εξυγιαντής Π. Ποζίδης και η Διοίκησή του γνωρίζει πολύ καλάκαι τα ανέχεται ή και τα ενισχύει, αφού τέτοιες συμπεριφορές όχι μόνο δεν τιμωρούνται, αλλά επιβραβεύονται. Για αυτό και δε δίστασαν να ορίσουν τον επόπτη Γ. Ξηρομερίτη σε αγώνα του Σαββατοκύριακου. Δεν τον τιμώρησαν έστω και σιωπηρά για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου. Οι εξυγιαντές της ΕΠΣΚ έχουν ξεπεράσει κάθε όριο! Το επόμενο βήμα με αφορμή και την ανακοίνωση – καταγγελία του ΚΡΟΝΟΥ θα είναι σε κάποιον αγώνα που ο ΚΡΟΝΟΣ δε θα έχει και ανάγκη να πάρει 1 – 2 ευνοϊκά - προβοκατόρικα σφυρίγμτα για να ρίξουν στάχτη στα μάτια, αλλά τελικά το πρωτάθλημα να πάει εκεί που ε΄χουν αποφασίσει από την αρχή.

 Για όσους τέλος, θεωρούν υπερβολικά ή ότιδήποτε άλλο αυτά που αναφέρει το www.argyrades.gr να θυμίσουμε μόνο ότι γράψαμε και προβλέψαμε πριν συμβούν τα γεγονότα. Με τον ορισμό του Πουλημά στο ντέρμπι είχαμε γράψει: Βάζει φωτιά στο ντέρμπι ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ – ΚΡΟΝΟΣ η ΕΠΣΚ με τον ορισμό του Πουλημά. .. Δεν υπήρχε καμιά αμφιβολία ότι η ΕΠΣΚ θα όριζε τον Πουλημά επιβεβαιώνοντας πρόσφατες καταγγελίες και δημοσιεύματα. Απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι δεν ιδρώνει το αυτί τους! …Ο ΚΡΟΝΟΣ, λοιπόν στον αγώνα του Σαββάτου εκτός από την πολύ καλή ομάδα, την ιστορική ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, θα έχει αντίπαλο και τον Πουλημά, όπως έχει δείξει με τις διαιτησίες του μέχρι σήμερα. Χρειάζεται ψυχραιμία και πολλή τύχη!»

 Ο ΚΡΟΝΟΣ με επίσημη ανακοίνωση – καταγγελία αναφέρεται στη σφαγιαστική διατησία των Ν. Πουλημά – Γ. Ξηρομερίτη στον πρόσφατο αγώνα ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ – ΚΡΟΝΟΣ, αλλά και στον αγώνα ΑΟ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ – ΚΡΟΝΟΣ με διαιτητή τον Ν. Πουλημά.

 

Ανακοίνωση – Καταγγελία

Το ΔΣ του ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ Αργυράδων με ψυχραιμία και αφού ανέλυσε το VIDEO αγώνα ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ – ΚΡΟΝΟΣ καταγγέλλει τον διαιτητητή Ν. Πουλημά και τον επόπτη Ξηρομερίτη για την προκλητική διαιτησία και την αλλοίωση του αποτελέσματος σε βάρος του ΚΡΟΝΟΥ. Ειδικότερα μετά την επίτευξη του γκολ της ομάδας μας, οι αποφάσεις του διατητητή και του επόπτη ήταν προκλητικές. Αποκορύφωμα η φάση του 85΄, όταν ανακόπτονται με ανύπαρκτο οφ σάιντ δυο επιθετικοί της ομάδας μας μπροστά στην αντίπαλη εστία έτοιμοι να σημειώσουν το 0 – 2. Αμέσως μετά αποβάλλεται εντελώς αναίτια ο προπονητής της ομάδας μας Β. Ξάνθης, επειδή πάτησε την ανύπαρκτη γραμμή. Ακόμα πιο προκλητική ήταν η αποβολή του ποδοσφαιριστή μας Ντιμιτρόφ στο 90΄που δεν υπέπεσε καν σε φάουλ. Στη συνέχεια ο διαιτητής Ν. Πουλημάς με συνεχή σφυρίγματα με ανύπαρκτα φάουλ και κρατώντας περισσότερη καθυστέρηση από την προβλεπόμενη έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να δεχθεί η ομάδα μας την ισοφάριση.

 

Είναι προφανές ότι Ν. Πουλημάς και Ξηρομερίτης βρισκόταν σε προδιατεταγμένη υπηρεσία. Και μόνον ο ορισμός του Ν. Πουλημά στον συγκεκριμένο αγώνα συνιστά σκάνδαλο με δεδομένη της εχθρική διατησία του στον αγώνα στιος 14/1/2017 στο Κοντόκαλι. Σε έναν αγώνα που δεν καταλόγισε δυο αναμφισβήτητα πέναλτι υπέρ της ομάδας και «χαρίσε» δεύτερη κίτρινη κάρτα σε βάρος παίκτη των γηπεδούχων, ενώ στο τέλος έδωσε αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ της ομάδας μας. Τότε υποχρεώνοντας την ομάδα μας με το «έτσι θέλω» σε ισοπαλία της στέρησε τη δυνατότητα να παραμείνει στην πρώτη θέση. Το Σάββατο (24/2) της στέρησε τη δυνατότητα να ανέβει στην πρώτη θέση. Με απλά λόγια ο διαιτητής Ν. Πουλημάς έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του βαθμολογικού πίνακα της Α1.