Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Tον έντονο προβληματισμό και τη δυσφορία των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, και ιδιαίτερα των Σταύρου Τριτσώνη και Μιχάλη Κουκουλάκη, που έχουν και το γενικό πρόσταγμα, έχουν προκαλέσει τα συνεχιζόμενα και διαρκή λάθη των βοηθών διαιτητών τις τελευταίες εβδομάδες.

 Το ποτήρι ξεχείλισε μετά και το χθεσινό κραυγαλέο λάθος στον αγώνα Κυπέλλου του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό και το γκολ με το οποίο οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

 Οι επικεφαλής της διαιτησίας δεν μπορούν να δεχθούν με τίποτα πως βοηθοί διαιτητές διεθνείς και άλλοι με τεράστια πείρα και συμμετοχές, συγκριτικά με άλλους που βρίσκονται ελάχιστο καιρό, στην κορυφαία κατηγορία υποπίπτουν σε τόσο σοβαρά λάθη.

 Και μπορεί τα λάθη αυτά να είναι προς κάθε κατεύθυνση και διάφορες ομάδες, ωστόσο για τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ δεν είναι κατανοητά και δεν συμβαδίζουν με τη γενικότερη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες για την αναβάθμιση της διαιτησίας.

 «Οι πάντες κρίνονται. Για όλα. Ασυλία δεν υπάρχει για κανέναν πλέον», έλεγαν σε στενούς τους συνεργάτες Τριτσώνης και Κουκουλάκης.