Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Στην εισαγγελία Αθηνών έχει φτάσει μία ανώνυμη επιστολή που σύμφωνα με πληροφορίες  περιγράφει πως λειτουργεί η πυραμίδα στην ελληνική διαιτησία. Είναι άγνωστο αν στην επιστολή γίνεται αναφορά και στα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτήν την εταιρία, στην οποία συγκεντρώνονται μεγάλα ποσά και ως μπόνους τα ενεργά μέλη της εξασφαλίζουν ταξίδια σε προορισμό της αρεσκείας τους. Και ειδικά για τα μέλη που προέρχονται από τη διαιτησία φημολογείται ότι το έξτρα... μπόνους τους είναι επιπλέον ορισμοί είτε είναι διαιτητές, είτε είναι βοηθοί ή παρατηρητές.

 Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Γιώργος Βούρβαχης έθεσε το θέμα της διαιτητικής πυραμίδας στο πρόσφατο ΔΣ της ΕΠΟ, αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος δεν πήρε καμία απάντηση από τους συναδέλφους του. Το ίδιο έπραξε και ο πρόεδρος της ΚΕΔ Γιώργος Καραμελίδης, ο οποίος φέρεται να ρώτησε τα μέλη της επιτροπής του αν γνωρίζουν κάτι για την περιβόητη πυραμίδα. Και όπως ακούγεται ούτε κι αυτός έλαβε απάντηση.

 Η υπόθεση είναι σοβαρή και γι’ αυτό ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου αναμένεται να ανοίξει φάκελο και από το γραφείο του θα περάσουν διαιτητές, ενεργοί ή παλαίμαχοι, που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις. Μάλιστα, στους κόλπους της ελληνικής διαιτησίας κυκλοφορεί η πληροφορία πως αρκετά πρόσωπα που έδωσαν τα 300 ευρώ για να γίνουν μέλη αυτής της εταιρίας και αποχώρησαν όταν διαπίστωσαν τί πραγματικά <παίζεται>, είναι διατεθειμένα να μιλήσουν με ονόματα και διευθύνσεις.

Οι παράγοντες της ΕΠΟ δεν έχουν καμία σχέση με αυτήν την υπόθεση κι αυτό που θα επιδιώξει να τεκμηριώσει ο αθλητικός εισαγγελέας είναι, όπως λέγεται, ότι οι διαιτητές - μέλη της πυραμίδας έχουν εξασφαλισμένους ορισμούς.

 Το ότι στάλθηκε ανώνυμη επιστολή στην εισαγγελία για την υπόθεση δεν σημαίνει ότι θα πεταχθεί στο καλάθι των αχρήστων. Από μία ανώνυμη επιστολή που στάλθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Π. Φαλήρου άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι στην υπόθεση της <εγκληματικής οργάνωσης>. Και προφανώς δεν είναι τυχαίο ότι ακολουθήθηκε ο ίδιος δρόμος..

ΠΗΓΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "LIVE SPORT"

ΡΕΠΟΡΤΑΖ S.LIBANIOS