Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Tην Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις 24 νέων διαιτητών στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας.

 Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν παρουσία του μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ Γιώργου Αμυγδαλή και του υπευθύνου της 1ης Περιφέρειας Θόδωρου Γκαιτατζή.

 Στους νέους διαιτητές της ΕΠΣ Δράμας είχε μιλήσει κατά τη διάρκεια των μαθημάτων της σχολής ο υπεύθυνος των σχολών της ΕΠΟ Θανάσης Μπριάκος.

 Στη συνέχεια η ΕΔ της ΕΠΣ Δράμας εξέδωσε την παρακάτωανακοίνωση:

1) ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ 4ης ΣΧΟΛΗΣ 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ( 24 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ) ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ 16/11/2014 ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ.

2) ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ. 

3) ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/11/2014 ΣΤΗΝ 1η (ΠΡΩΤΗ) ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-15 TA ΕΞΗΣ :

α) ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ. β) ΔΙΟΡΙΣΤΗΡΙΟ. γ) ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ. δ) ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. (ΕΝΤΥΠΑ ΔΙΟΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΜΕ). 
4)Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ
ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ , ΟΠΩΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ