Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
 
Ο προεδρος της ΕΠΣ Πειραια Στέλιος Μπρατσώλης μας απέστειλε e mail στο οποιο κανει εκτενη αναφορα στα οσα γράψαμε για την απουσια της ηγεσιας της ενωσης Πειραια απο την εκδηλωση του συνδέσμου διαιτητών Παράλληλα απαντα και στο σχόλιο του συνάδελφου ΦΑΙΔΩΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ στο σημερινό ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ σχετικα με τα οσα ειπε στην ομιλία του ο πρωην  αντιπρόεδρος της ΟΔΠΕ Γιαννης Παπαδάκος
"Αγαπητοί σεβαστοι Κύριοι Φαιδωνα Κωσταντουδακη - Βαγγελη Δουκακο

Πραγματικά με ΛΥΠΗΣΕ και με ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕ η αναφορά των Ρεπορταζ σας σχετικά με την μη Παρουσία της διοίκησης της ΕΠΣΠ στην Γιορτή του Συνδεσμου Διαιτητών Ποδοσφαιρου Πειραιά - και στα οποία αναφέρονται οι χαρακτηρισμοί   : ' Ντροπή ' και ' Αλγηεινη Εντύπωση ' - που σημειώνεται  οτι ο μεν πρώτος  διατύπωθηκε - προς το πρόσωπο μου - απο τον σεβαστό κ. Γιανη Παπαδακο ενώ ο δεύτερος αποτέλεσε τίτλο τελευταιου σχετικού  ρεπορταζ του portal diaititis.gr
Εάν θεωρούσα τον Εαυτό μου ' πλάνηταρχη' ,' ποδοσφαιροπειραιαρχη' η οτιδήποτε συναφές Ρηχό , που θεωρω - με σεμνοτητα οτι δεν ! μου αντιστοιχει-δεν θα απαντουσα..
Απαντώ ομως  , ' Αγνά ' - οπως με χαρακτήρισε ο κ. Παπαδακος  στην τελευταία παρουσία μου στον Συνδεσμο Διαιτητών - Αλλα και ΥΠΕΥΘΥΝΑ ! οπως τοτε τον συμπληρωσα τα εξής:
ΒΕΒΑΙΩΣ ! Και θα έπρεπε να ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ οπως ημουν ΠΑΝΤΑ ! στην γιορτή του Συνδεσμου Διαιτητών Πειραιά της 18/2/13 ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ οτι η Διοίκηση του Συνδεσμου ,ενώ Προσεκληθη επισήμως στην μεγαλη Ετησια Γιορτή της ΕΠΣΠ της 28/1/13
ΟΧΙ μόνο Ελαμψε δια της ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ -
 ΟΧΙ μονο ΔΕΝ ΑΠΕΔΕΧΘΕΙ την επίσημη πρόταση του συμβουλίου της ΕΠΣΠ να την ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ - 
ΟΧΙ μόνο δεν Απάντησα  στην Ακαιρη  Δήλωση ΡΗΞΗΣ που έκανε (ΜΕΣΑ στην ΕΠΣΠ μπροστά σε όλους τους Διαιτητές ) ο προεδρος του Συνδεσμου Κ. Δημήτρης Πλουμιδης , ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ !
Στην Κεντρική ομιλία μου στην Γιορτή της ΕΠΣΠ της 28/1/13 - και μπροστα σε 1500 παροντες-σημείωσα με Εμφαση :
ΟΤΙ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ και  ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ και Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ γιατί τον θεωρούμε ΘΕΣΜΙΚΑ συμμετοχο στο ΠΑΜΠΕΙΡΑΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - λείπει όμως σημερα με Δικη του ΕΥΘΥΝΗ .
Σημειώνω επίσης οτι θα ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΓΑ , ως συνήθεις τριβές ,δημοσιεύματα - δελτία τύπου του Συνδεσμου ( οπως αυτα της 18/1/13 , 2/2/13 ) και Αλλα σχετικού δηκτικου περιεχομένου για τα οποία προσπάθησα και Γραπτώς (21/1/13) προς την διοίκηση του Συνδεσμου να αποσαφήνισω ,να επικοινωνήσω και εντέλει να 'κλείσω' - ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ του πόσου ΤΩΝ 2.400 e ΠΟΥ ΙΣΟΥΤΑΙ στο 50% των 4.800 e - για το οποιο ο Συνδεσμος Υποστηρίζει οτι Αντιστοιχούν σε χρέη της ΕΠΣΠ για διαιτησιες - και ενώ αυτα αντιστοίχως ΙΣΟΦΑΡΙΖΟΝΤΑΙ με τα σήματα Διαιτησιας ΤΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ- για τα οποία ΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ μπροστά σε ΟΛΟΥΣ οτι η ΕΠΣΠ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , οπως και οτι διεθεσε Δωρεάν τα Σηματα προς τους ΜΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ Διατητες του Πειραιά.
Ακόμη και παρά ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΈΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ προς ενημέρωση σας ΑΝΑΦΕΡΩ - ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να ήμουν ΠΑΡΩΝ ! Στην γιορτή του Συνδεσμου της 18/2/13.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ! ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ! ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ της 18/2/13 Σεβαστε κ. Παπαδακο , Αγαπητοί κκ. Κωσταντουδακη , Δουκακο - το δημοσίευμα / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ της 15/2/13 το οποιο αποτελέσε ' ΕΥΘΕΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ' στην Διαιτητικη ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ Παμπειραικων Διοργανώσεων ,στην Ανόθευτη και Ανεξάρτητη εργασία της ΕΔ/ΕΠΣΠ ,Αλλα και προς τους ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ μέλη του Συνδεσμου - που ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ - λέγοντας Γραπτά οτι  μεσω των Ορισμων 'ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΙ ' οι Περιοχές : Κορυδαλου, Περαματος και Καστελας.., ενώ στιs ΑΛΛΕΣ ..ΤΙ...?
ΘΕΛΩ να Πιστεύω ( .. ρομαντικός ακόμη Ων ..) οτι ο Συνδεσμος θα έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ! Καταλάβει ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ και θα ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ με ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ Ανακοίνωση για το ΚΑΛΟ ! Και την ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΑΣ .
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ! Και ΜΟΝΟ ! Για ΑΥΤΟ Συνειδητά ΔΕΝ ! Ημουν  ΠΑΡΩΝ ! Στην ΓΙΟΡΤΗ του Συνδεσμου Πειραιά της 18/2/13 κύριε Γιανη Παπαδακο κκ Κωσταντουδακη , Δουκακο Και δεν ημουν ΠΑΡΩΝ ,παρά το ΓΕΓΟΝΟΣ οτι είχα οργανώσει να ειναι ΜΑΖΙ ΜΟΥ  και ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ μου Δίνοντας ετσι ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ της ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ και το οποιο υπερβαίνει ΤΡΙΒΕΣ η ΑΛΛΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ , ΠΡΟΤΑΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΟΥ , ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ.
ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΑ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ! ΝΤΡΟΠΗ! Αν ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ,ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ με την Παρουσία μου μια ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΣΥΝΔΕΣΜΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ..- θα ηταν σαν να ελεγα : 
" ΕΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ..ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..έτσι ΓΙΝΕΤΑΙ.." 
ΟΧΙ ! Σεβαστε κ. Γιανη Παπαδακο κκ. Κωσταντουδακη ,Δουκακο .
ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ του ΜΠΡΑΤΣΟΛΗ , "  ΔΕΝ ! ΓΙΝΕΤΑΙ ! ΕΤΣΙ.."
ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΠΡΑΤΣΟΛΗ ΔΕΝ ! ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ , ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ,ΔΕΝ ΑΥΘΑΔΙΑΖΕΙ , ΔΕΝ ΕΜΦΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ " ΞΕΡΟΛΙΣΜΟ" ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΥΘΥΝΗ ! Και κυριως ΣΕΒΑΣΜΟ ! ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ  ΑΝΑΘΕΣΕΙ - ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ , τα Σωματεια μας ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ .
ΕΙΧΑ και ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗ ! Σε ΟΛΟΥΣ ! Που ΘΕΣΜΙΚΑ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ! συμμετέχουν στο Παμπειραικο Ποδοσφαιρο ,το ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ και ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ 
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ! Ακαμψια , να δεχθώ και να συζήτησω ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ! 
ΑΠΑΙΤΩ ! Ομως και ΕΓΩ , ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ , ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙΞΕΙ -  σε Πρόσωπα , Φορείς , Διαδρομές στον ΔΙΑΦΑΝΟ , ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΟ ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΜΠΕΙΡΑΙΚΟ ,ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! Για την Δημοσίευση 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Π.Σ.Πειραια