Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Aξίζει ένα μπράβο στοπν συνδεσμο δισιτητών Ηρακλείου για την πρωτοβουλία που πηρε να γινουν τα μέλη του δοτες μυελού των οστών .Ετσι  11 και 12 Απρίλη Παρασκευή και Σάββατο θα γινει στο Ηράκλειο η  σπουδαία εκδήλωση που αγγιζει ολο τον κοσμο και δειχνει ότι υπαρχουν όχι μονο ευαισθησίες για τον συνάνθρωπο αλλα και προσφορά

. Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου και η Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνουν διημερίδα με θέμα  Εθελοντές Δότες Μυελού των Oστών.

Αυτή η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑ (Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μ.Β. Βαρδινογιάννη- ΕΛΠΙΔΑ»). Κατά την διάρκεια των δύο ημερών θα γίνουν δότες όσοι το επιθυμούν (ηλικίας 18 έως 45 ετών).

Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη. Δωρητής γίνεσαι με λίγο σάλιο σε μια μπατονέτα και αν είσαι τυχερός και είσαι συμβατός με κάποιον άρρωστο η διαδικασία είναι όπως γίνεται η αιμοδοσία.

Η εκδήλωση  θα γίνει την Παρασκευή 11 Απρίλη στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Δότες μπορούν να γίνουν όσοι θέλουν εκεί (από 18.00 εως 21.00) καθώς και το Σάββατο 12 Απρίλη το πρωί (από 10.00 έως 15.00) σε ειδικό χώρο μπροστά από την Βικελαία στα Λιοντάρια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στην σελίδα του facebook

https://www.facebook.com/events/615878955170573/?ref_dashboard_filter=upcoming

που έχει δημιουργηθεί  για τον σκοπό αυτό. 

Σε αυτή την πολύ σημαντική εκδήλωση πρέπει να συμμετάσχουν όλοι!