Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ειναι γεγονός οτι οι δυο ενωσεις της Αθήνας και του Πειραια αντιδρούσαν πριν απο το  συμβουλιο της ΕΠΟ θα ηθελαν να μην περάσει η εισήγηση να πανε πρωταθλητές ομιλων της Α κατηγορίας και δευτεραθλητες στον ιδιο ομιλο Ομως αυτο ηταν  δυσκολο  να συμβει γιατι η αποψη που ειχε η πλειοψηφια ηταν  να υπαρξει διασπορα  ομάδων και στο νεο πρωτάθλημα της Γ εθνικής ενσωματωμένο μ εκεινο της Δ εθνικης να εκπροσωπηθουν ολες οι περιφέρειες της χώρας Μάλιστα ο προεδρος της ΕΠΣΑ Π.Δημητρίου ψήφισε υπερ αυτης της πρότασης ενω αντιθετα ο συμβουλος Ν. Ανασόπουλος μειοψήφισε 

Μ αυτο το σκεπτικό κατεβαινει η προταση και λεει σε αδρές γραμμές οτι απο τις τεσσερεις ομάδες Αθηνας και Πειραια θα ανεβει η μια και οι αλλες τρεις θα μεινουν στο τοπικο.Οσο για τον ομιλο με τις πρωταθλήτριες ομάδες απο τις αλλες δυο ενωσεις της Αττικής ,της ΕΠΣΑΝΑ και ΕΠΣΔΑ θα εχουν αντιπαλους τον Φοιβο απο τα Δωδεκάνησα καθως και την πρωταθλήτρια απο την Α κατηγορία της ΕΠΣ Κορινθίας.

αΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤ .ΜΠΡΑΤΣΩΛΗ

Σχολιάζοντας την αποφαση που πηρε το Δ.Σ της ΕΠΟ ,ο προεδρος της ΕΠΣ Πειραια Στέλιος Μπρατσώλης εκανε την παρακατω δηλωση 

"Δυστυχώς ! Αυτή τη - για δεύτερη συνεχόμενη χρονια - Αστοχη απόφαση της ΕΠΟ - που Αφορά στη Διαμόρφωση των ομίλων των Ενωσεων για τα Μπαράζ ανοδου στη Νεα Γ ' Εθνικη που ορίζει και Παλι στον ένατο Ομιλο τις 4 ομάδες της Αθήνας και του Πειραιά ΟΜΟΛΟΓΩ , ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ! Μειοψηφισα στη συνεδριαση τηs Επιτροπης που Εισηγήθηκε την ανωτέρω Πρόταση στο ΔΣ τηs ΕΠΟ και κατέθεσα Επιχειρηματολογημενα ως Αντιπροταση : την κλήρωση των ομάδων του ενατου και του ενδεκατου ομίλου (6 ομάδες της Αττικής συν τιs 2 των Δωδεκανησων-Κορινθίας) και " ο,τι Προκύψει απο την Κληρωση " ! ..
Ομωs ούτε αυτο έγινε αποδεκτό απο το ΔΣ της ΕΠΟ , παρά μόνο απο τον Εκπρόσωπο του Πειραιά κ. Νικο Ανασοπουλο, τον οποιο Ευχαριστω για τη Βοηθεια και ' Μαχη ' που δώσαμε μαζι για την υλοποίηση αυτηs τηs Ποδοσφαιρικά λογικηs Πρότασης. Δεν θέλω να προσθέσω τίποτα Περισοτερο , σεβομενοs ολεs τιs Ενωσειs και τιs ομαδες τους , για να μην οξυνω την προσεχή διεξαγωγή των αγωνων Μπαράζ . Εύχομαι σε ολα τα Σωματεία που θα διαγωνισθουν , ΗΡΕΜΙΑ και Αθλητικη Αγωνιστική Επιτυχία στους στόχους τους. Θα συνεχισω να Παλευω και να καταθετω με τη συμμετοχή μου στην Επιτροπη της ΕΠΟ ο,τι κρινω Επαρκες και αναγκαιο για την Νεα Γ' Εθνικη με ισοροπια , ισοτιμία και ποδοσφαιρικο ορθολογισμο , υπερ ολων των Ενωσεων και των Σωματείων τους - μη ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ απο αυτο το Δικαίωμα .
Στελιος Μπρατσολης Προεδρος ΕΠΣΠ & Αναπληρωτης Προεδρος Επιτροπης Δ' Εθνικης ΕΠΟ