Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Στη Πατρα βρεθηκε ο υπευθυνος εκπαιδευσης Θανάσης Μπριάκος και επέβλεψε πρωτα τις εξετάσεις των 26 νέων διαιτητών και στη συνεχεια  ακολούθησε ένα μεστο  μίνι σεμινάριο που είχαν προετοιμάσει τα μέλη της ΕΔ της ΕΠΣ Αχαίας, Ανδρέας Λαγός και Γιάννης Βασιλόπουλος.

 Υπεύθυνος των εξετάσεων της νέας σχολής Διαιτησίας καθώς και της όλης διεξαγωγής του σεμιναρίου ήταν  ο υπεύθυνος εκπαίδευσης διαιτησίας Θανάσης Μπριάκος.

Στις συναντήσεις με τα ταλέντα και του μέντορες αλλά και των παρατηρητών διαιτησίας ομιλητής ήταν ο επικεφαλής της ΕΔ Ανδρέας Λαγός ο οποίος επισήμανε πολλά και σημαντικά θέματα.

 Στη συνέχεια ακολούθησε μάθημα από τον Μπριάκο  σε μια κατάμεστη αίθουσα και παρουσία όλων των αξιολογημένων και μη διαιτητών –βοηθών και παρατηρητών.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιελάμβανε
18.00-19.00 Εξετάσεις νέας σχολής Διαιτησίας
19.00-19.30 Συνάντηση με τους διαιτητές Ταλέντα και τους Μέντορες της ΕΠΣ Αχαΐας.
19.30-20.15 Συνάντηση με τους παρατηρητές διαιτησίας.
Έκθεση ΕΠΣ, Οδηγίες για Παρατηρητές 2014-15, Ανατροφοδότηση από την ΕΔ/ΕΠΣΑ
20.15-21.15 Εκπαιδευτική Συνάντηση

 Το παρόν στο σεμινάριο έδωσαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαίας κ. Δημήτρης Μπαλαφούτης, η Πρόεδρος της ΕΔ κα Φλωράτου-Γασπαρινάτου Έμμυ και φυσικά ο υπεύθυνος της 4ης περιφέρειας Γιώργος Σταθόπουλος.

 Αξίζει να αναφερθεί ότι η κα Φλωράτου -Γασπαρινάτου Έμμυ είναι η μοναδική γυναίκα στην Ελλάδα που κατέχει τη θέση της Προέδρου σε ΕΔ/ΕΠΣ.

 Στο τέλος του σεμιναρίου ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαίας κος Δημήτρης Μπαλαφούτης αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελείται στον τομέα της εκπαίδευσης και ευχαρίστησε όλους για την οργάνωση του σεμιναρίου.