Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

H  πρεμιέρα στην φουτμπώλ λιγκ ειχε μια πολύ καλη διαιτησια από τον Φωτη Φωτιάδη στη συναντηση της Λαμίας και μια προβκηματική στη Ριζούπολη από τον Γιώργο Γιαννουλάκη.

Η αρχη εγινε στη Λαμια οπου ο επανελθων στην δραση Φωτιάδης(ΦΩΤΟ) από την Καστορια τα πηγε μια χαρα σ ένα σπουδαιο παιγνιδι ,όπως εξελιχτηκε ,με τον Αγροτικο Αστέρα Ο Λαρισινός παρατηρητής Γιώργος Λιόλιος εμεινε ικανοποιημενος από την αποδοση του αφου τηρησε απαρέκλητα τον κανονισμό Και στη φαση του μοναδικου τέρματος σωστα απεβαλε μετα τον αρχηγό των  γηπεδούχων  Ρεπετσά αφου ανεβηκε στα κάγκελα για να πανηγυρισει το γκολ που σημειωσε.

Οι δυο βοηθοι του Αργυρος και Γιανουγλίδης ειχαν σωστες επι το πλειστον υποδειξεις Ο πρωτος ωστοσο ειχε ένα οριακο οφσαιντ που υπεδειξε στα πρωτα λεπτα  στον Τσούργιουριτς των γηπεδούχων. Τεταρτος ηταν ο Σπυρος Σταθόπουλος από την Δυτικη Αττικη.

ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ο Γιαννουλάκης βαρυνεται με την κατακυρωση του τέρματος του Απολλωνα οπου από την τηλεόραση φαινεται καθαρα ότι ο σκορερ Κοτσώνης κανει επιθετικο φάουλ στον Γρομητσάρη για να τον κερδισει στον αερα και να στειλει  την μπάλα με κεφαλια στα διχτυα του Φωστηρα Δικαια τα παραπονα των φιλοξενούμενων αλλα και δυσκολη η φαση για την οποια ο Πειραιωτης παρατηρητής Σπύρος Βούλγαρης ειπε ότι θα κανει χρηση βίντεο για να αποφανθεί .

Οι δυο συντοπίτες βοηθοι του Γιαννουλάκη Μαρνέζος και Καλφάκης δεν ειχαν προβληματα ενώ ο Σιμος Κοσικίδης ως τέταρτος κρατησε την ταξη .