Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Ο Νικος Μακρυπόδης ενας από τους καλυτερους διαιτητές της Γ εθνικης που κανονικά θα επρεπε να βρισκεται στους πινακες της Β εθνικης ,θα είναι ο ρέφερυ στον εξ αναβολης αγώνα του Σαββάτου μεταξύ της Θύελλας Ραφηνας και της ΑΕΚ που θα γινει στο γηπεδο του Αχαρναικού .

Ο Μακρυπόδης εχει βγάλει όλα τα ματς φωτια στους δυο ομίλους και εχει σφυριξει την ΑΕΚ και στη συναντηση με τον Αγιο Νικόλαο 5-0 στο ΟΑΚΑ.Παρατηρητής του ικανώτατου Πατρινου ρέφερυ θα είναι ο παλαιος διαιτητής της σούπερ λιγκ Βαγγέλης Κατσιδώνης.

Την Κυριακή επισης θα γινει ένα ακομη  εξ αναβολής παιγνίδι που αφορα τον Α ομιλο της Γ εθνικης μεταξυ Εβρου Σουφλίου –Ορφέα Ελευθερούπολης που θα σφυρίξει ο ταλαντούχος Στέφανος Κουμπαράκης

Διαιτητής προσόντων και ρεκόρ ο Κουμπαράκης

Ίσως να είναι και μοναδικό κατόρθωμα αυτό που πέτυχε ο 25χρονος ρέφερι Στέφανος Κουμπαράκης.(φωτο) Την περσινή αγωνιστική περίοδο σφύριξε 74 παιχνίδια. Εξ ΄ αυτών τα 54 για το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης και τα 20 εθνικών κατηγοριών (γ΄εθνική, δ΄εθνική, υποδομών κ.λπ.).

Ως τώρα, τη φετινή χρονιά, παρότι υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στην Κομοτηνή, έχει διαιτητεύσει 33 παιχνίδια. Τα 8 παιχνίδια είναι για το πρωτάθλημα και το κύπελλο της γ΄εθνικής κατηγορίας.

Το ότι περνά απαρατήρητος στα παιχνίδια που διευθύνει δεχόμενος ευμενή σχόλια από ποδοσφαιριστές , αξιωματούχους και παρατηρητές σημαίνει πάρα πολλά για το άμεσο μέλλον του Κομοτηναίου πολλά υποσχόμενου διαιτητή.

Ο Στέφανος Κουμπαράκης έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ερμούπολη της Σύρου. Σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και πρόσφατα τελείωσε στο ίδιο πανεπιστήμιο και το μεταπτυχιακό του. Είναι για τρίτη χρονιά στον πίνακα της γ΄εθνικής κατηγορίας και στα ταλέντα της φουτμπώλ λιγκ..

ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΙΑΔΕΣ

22/02/14 14.00 ΔΗΜ. ΣΤ.ΑΧΑΡΝΩΝ  ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΑΕΚ

Διαιτητής Νικος Μακρυπόδης βοηθοι Γ.Γκαβέρας Α.Γκοτσόπουλος Αχαίας Παρατηρητής Ε.Κατσιδώνης Δωδεκανήσου

23/02/14 15:00 ΔΗΜ.ΣΤ. ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘ/ΠΟΛΗ . διαιτητής Στέφανος .Κουμπαράκης Θράκης .βοηθοι Μ.Χαριτσης .Ε.Δημητριάδης Θράκης παρατηρητής Π.Τρύφων Δράμας.