Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Χωρίς λογική ο ορισμός του Θανάση Τζήλου στο σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής και στο καθοριστικότερο του πρωταθλήματος για την είσοδο στα play off. Που να πιασει αυτά τα ..ψιλα γραμματα ο Φραγκισκος Σωμαρακάκης

Το ματς είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας και  έπρεπε να οριστεί έμπειρος διαιτητής και όχι ο  Τζήλος που είναι μεν καλός διαιτητής αλλά είναι μόλις η πρώτη του χρονιά στην Super League και χωρίς να έχει την εμπειρία να διαχειριστεί ένα τέτοιο ματς.  Έτσι έκανε λάθη και προκάλεσε διαμαρτυρίες ενώ αρκετές φορές τα άκουσε και από την κερκίδα. Έδειξε ότι δεν μπορεί ακόμη να διαχειριστεί ματς τέτοιου επιπέδου όμως δεν φταίει αυτός αλλά αυτοί που τον όρισαν δημιουργώντας πρόβλημα και στο παιχνίδι αλλά και στον ίδιο. Τόσους διαιτητές έχει ο πίνακας ήταν ανάγκη να οριστεί ένας νέος!

 Έτσι δεν έδωσε κάθαρο πέναλτι στο 6 όταν ο Μπακασέτας έπαιξε τη μπάλα το χέρι του σαν τερματοφύλακας σε κεφαλιά του Μιχαήλ και στο 76 θα  όταν ο Μανιάς ανέτρεψε τον Ανσαριφάρντ.

Η κόκκινη με δεύτερη κίτρινη στο Μανιά στο 76 ήταν σωστή. Ο Μανιάς πάντως ήταν εκνευρισμένος με τον διαιτητή από προηγούμενες φάσεις.

 Στο 78 ο Ρισβάνης αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε μια φάση όπου ο Ναδάλες των γηπεδούχων φαίνεται να προσπαθεί να παρασύρει το διαιτητή αλλά ήταν μια δύσκολη φάση για το διαιτητή.  Ο Μανιάς, όπως και οι Χαλκιαδάκης, Ανσαριφάρντ είδαν τις κίτρινες για τις… κοκορομαχίες που ακολούθησαν και επαναλαμβάνουμε πως για τον παίκτη του ΠΑΣ αυτή ήταν η δεύτερη.

Το τι θα πραξει ο Γιωργος Μπικας είναι αγνωστο γιατι φετος  εμφανιζεται επιεικής και κοιταει να τα στρογγυλευει  Όμως τιποτε δεν μενει κρυφο και το βασικωτερο οι βαθμολογιες ιδιως οι χαριστικες μαθαινονται στο λεπτο..

 

 Χωρίς προβλήματα οι δυο βοηθοί Νταλούκας και Κουρέντας από τα Τρίκαλα ενώ τεταρτος ηταν ο Ρουσσος Μπεκερτζής