Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η διαιτησια ακουσε τα εξ αμαξης στη συσκεψη των ιδιοκτητων των ΠΑΕ Ειναι χαρακτηριστικα τα λογια που ειπε στην ομιλία του ο Δημήτρης  Μελισσανίδη ς  Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ απευθυνόμενος στους μετέχοντες στην συνεδρίαση είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

Δεν ξέρετε ότι υπάρχει διεφθαρμένη ΕΠΟ και διεφθαρμένη διαιτησία;; Και ότι όποιος ήθελαν ανέβαινε και όποιος ήθελαν έπεφτε;; Από τις 16 ομάδες οι 12 ήταν Φιλιππινέζες . Με τον ΠΑΟΚ είμαστε αντίπαλοι στο γήπεδο αλλά έχουμε κοινές θέσεις, θέλουμε να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο και την διαιτησία. Ποιος είναι ο Σωμαρακάκης που η ΕΠΟ έχει βάλει να ορίζει τους διαιτητές; Που έχει σφυρίξει;

ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΤΑ ΠΑΠΠΑ

Η κακή διαιτησία είναι η πηγή της βίας στα γήπεδα όπως τόνισε ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του άτυπου Δ.Σ. της Λίγκας το οποίο θεώρησε… χάσιμο χρόνου.

Διαιτητές σαν τον Παππά θα πρέπει να αποβληθούν ισόβια. Αυτά θα επιστρέψει την εμπιστοσύνη των φιλάθλων σε εμάς. Οι ενέργειες του Παππά προκάλεσαν τη βία και ήμασταν τυχεροί που δεν σκοτώθηκαν άνθρωποι. μείς πληρώνουμε τον διαιτητή προκειμένου εκείνος να μας κοροϊδεύει.

AΛΑΦΟΥΖΟΣ

 

Ο πρόεδρος του ΠΑΟ, Γ. Αλαφούζος μπορεί να μην παρευρέθηκε στο άτυπο Δ.Σ. της Super League, ωστόσο ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας για όλα όσα συζητήθηκαν στην συνάντηση.

Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού φέρεται να είδε θετικά με όσα ειπώθηκαν αναφορικά με την σύσταση επιτροπής που θα προτείνει αλλαγές στην διαιτησία, συμφωνεί με τη πρόταση να αυξηθούν τα έσοδα των μικρών ομάδων και τονίζει ότι πρέπει να αποβληθούν από το χώρο του ποδοσφαίρου όσοι έχουν υποθέσεις που εκκρεμούν. 

Θ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Ολοκληρωμένη πρόταση για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου θα παρουσιάσει ο Ηρακλής όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Παπαδόπουλος.

 

ΕΙΔΙΚΑ για την διαιτησια ανεφερε» Ένα άλλο κομμάτι η διαιτησία, πως θα διασφαλίσουμε πως θα έχουμε διαιτησίες που πρέπει να και να μην συζητάμε για το τι έγινε στο ένα γήπεδο και τι στο άλλο.