Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Απίστευτα πράγματα από Βασσάρα και ΚΕΔ στη διαιτησία. Στην δήθεν αναμόρφωση των πινάκων έβαλαν στους πίνακες μόνο τον παρατηρητή – εκπαιδευτή φαινόμενο Νικολακόπουλο από την Αθήνα (φαινόμενο όπως ο Πάνου και ο Κύρκος) έναν άνθρωπο που ήταν απλώς άλλος ένας βοηθός Α Εθνικής, από τους πολλούς που έχει ο πίνακας.

 Φυσικά Βασάρας και ΚΕΔ δεν ασχολήθηκαν καθόλου προκειμένου να αποκαταστήσουν παρατηρητές που καθάρισαν αναιτιολόγητα το καλοκαίρι του 2015 όπως οι πρώην διεθνείς και Α Εθνικής διαιτητές και έμπειροι παρατηρητές, Γκαιτατζής, Σταθόπουλος, Παπαδάκος, Αμυγδαλής, κλπ. Εκτός πινάκων άφησαν και το Τάσο Κάκο!!! Διέγραψαν και με συνοπτικές διαδικασίες το Μαζαράκο επειδή απλά τόλμησε να μιλήσει για την πυραμίδα, οπότε οι παρατηρητές φαινόμενα έχουν την τιμητική τους.

Και ενώ ο Βασάρας εξυπηρέτησε τον κολλητό του το ίδιο έκανε και ο Καραμελίδης που έβαλε στη Β Εθνική τον διαιτητή Μαλούτα από την Ένωσή του με αποτέλεσμα να υπάρχουν 3 διαιτητές στην κατηγορία!!!

Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι Βασάρας και Καραμελίδης  έκαναν αναμόρφωση στη ζούλα και χωρίς να βγάλουν ανακοίνωση για τους κολλητούς τους.

Από την άλλη μεριά κανείς δεν γνωρίζει ποιοι πέρασαν να αγωνιστικά τεστ, στα οποία πραγματικά από το Καλοκαίρι γίνεται ένα μπάχαλο, αλλά και για ποιο λόγο στην δήθεν αναμόρφωση που έκαναν δεν έθεσαν εκτός πινάκων τους αποτυχόντες και δεν ανέβασαν στις θέσεις τους κάποιους από του επιτυχόντες όπως έκαναν με τους δικούς τους Νικολόπουλο και Μαλούτα. Εκτός εάν οι μόνοι που άξιζαν ήταν αυτοί οι δύο και κανείς άλλος!!

Τέλος έκαναν και το εξής φοβερό που μάλλον είναι στα πρότυπα της UEFA……

Έβαλαν στους πίνακες τους εκπαιδευτές της ΕΠΣ Θεσσαλίας Κανούλη, Σακαρίκο, Κρητικό, Κουζάκη και Παγωνόπουλο αλλά άκουσον άκουσον δεν έβαλαν κανέναν διαιτητή, βοηθό και παρατηρητή στους πίνακες απ αυτή την ενωση ισως γιατι τους ενοχλησε η ανακοινωση ότι ενταχθηκε η Θεσσαλια στην συμμαχια

Εδώ κύριοι Καραμελίδη, Βασάρα και της ΚΕΔ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, δεν μπορεί να πει κουβέντα διότι η ανάπτυξη του χώρου γίνεται σε καλπάζουσα μορφή και δεν προλαβαίνει να την παρακολουθήσει.   

Δηλαδή έκαναν αναμόρφωση των πινάκων μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών τεστ και χωρίς να βγάλουν ανακοίνωση μόνο και μόνο για τους κολλητούς τους; Δεν θα επρεπε από την ωρα που εκαναν αναμορφωση να βγαλουν από τους πινακες κι αυτους που απετυχαν Αυτό το ξεχασατε η  νομιζετε ότι κανετε ότι θελετε και δεν ελεγχεστε Συνελθετε γιατι ειστε εκτεθειμενοι και η ωρα των ευθυνων και της αλλαγης φτανει και θα τα σαρωσει όλα

Με την ευκαιρια δείτε τι αναφέρει ο Κανονισμός διαιτησίας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας….

ΑΡΘΡΟ 34 ∆ιαδικασία αξιολόγησης – πίνακες

Επιτρέπεται η αναµόρφωση των πινάκων της Κ.Ε.∆. ύστερα από δοκιµασίες αγωνιστικών τεστ κατά την διάρκεια της περιόδου.