Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ως αμφιλεγόμενες προσωπικότητες χαρακτηρίζει τους Κύρο Βασάρα, Αχιλλέα Μπέο και Αγγελο Τραυλό το αυστριακό κανάλι ORF, σε ρεπορτάζ για τον στοιχηματισμό. Μάλιστα σε λίστα της εταιρείας ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης Sportradar εμφανίζονται και τα τρία ονόματα!

Στο video που παρουσίασε η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ" εμφανίζεται χειρόγραφη λίστα της εταιρείας που συνεργάζεται με την UEFA, η οποία αναφέρει τις ιδιότητες των τριών Ελλήνων. Στη λίστα περιλαμβάνεται ποδοσφαιριστές, διαιτητές και παράγοντες που θεωρούνται ύποπτοι για στοιχηματισμό που συνδέεται με στημένους αγώνες.

Στο ρεπορτάζ του αυστριακού καναλιού τονίζεται ότι η Sportradar γνωρίζει όλες τις αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου κσαι παρακολουθεί 40.000 ματς ετησίως και 6.000 στοιχήματα ανά αγώνα.
O υπεύθυνος Ανάπτυξης Διαιτησίας της ΕΠΟ Kύρος Βασάρας δήλωσε στη "Δίκη": "Mένω άναυδος. Ουδέποτε έπαιξα στοίχημα στη ζωή μου". 

Ο μάνατζερ Αγγελος Τραυλός είπε στην εκπομπή: "Αν γνωρίζουν κάτι που δεν ξέρω εγώ, ας μου το πουν για να το μάθω".Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/sports/article/305848/se-lista-tis-sportradar-vasaras-beos-traulos/#ixzz3yzdzw197