Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ 2013. ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΣΤΆΛΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ Σ΄ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΛΙΚΟΥ ΜΕΣΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΩΝ, ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ, ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΦΟΥΤΜΠΏΛ ΛΙΓΚΑ ..
ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΡΙΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ 4Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.

Η ΟΥΕΦΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΡΒΗΓΟΥ RUNE PEDERSEN ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ CORE ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ.

ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΄΄ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ΄΄ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΖΗΣΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΧΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΩΣΤΕ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ.ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ S.L ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΚΕΔ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.


ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ Στη φωτο το εξωφυλλο του βιβλίου που ασφαλως αποτελει ένα ακομη επιτευγμα της ΚΕΔ με την συμπαράσταση του καθηγητη κ.Ζ.Παπανικολάου.Πρέπει να σταθούμε και στην συμβολη του καθηγητη φιλόλογου Βασίλη Σταμούλη παρατηρητη και εκπαιδευτή της φουτπώλ λιγκ οπου επιμελήθηκε της γλώσσας και των κειμένων Ο Σταμούλης ειναι διευθυντής του 16ου γενικου λυκειου στη Θεσσαλονικη αλλα πανω απ ολα εχει την αγάπη του γισ την διαιτησια και προσφερει αφιλοκερδώς ,βοηθώντας τα νεα παδια να ελθουν στον χωρο και παντα τα συμβουλευει για να κανουν καρριέρα γιατι οπως λεει η διαιτησια σου προσφερει μοναδικές στιγμές και εμπειρίες στη ζωη.