Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Όπως κάθε χρονο ετσι και φετος ο συνδεσμος διαιτητών Πειραια εκοψε την πιττα του με την διαφορα ότι  δεν υπήρχαν προσκεκλημενοι από τις αρχές και την πολιτικη σκηνή με δεδομενο ότι ειμαστε σε μια προεκλογικη περιοδο σ ότι αφορα τις περιφέρειες και την αυτοδιοίκηση.

Ψυχη της εκδήλωσης ηταν ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου και αρχιδιαιτητής της ενωσης Σπύρος Βούλγαρης που με τις ενέργειες του εδωσε και παλι την απαραίτητη ζωντάνια στον συνδεσμο .Παροντες από την ΕΠΣ Πειραιά οι Χολέβας  Σπάθσς,Λαπατάς ,Κουνιας Λεμονής Σταματάτος Μαρούλης Νταλάκος και από την ΟΔΠΕ Καραμάνης .Λιόλιος και Κεφαλάς καθως και ο πρωην προεδρος Μπαμπης Μοιραδωράκης.

Την πιττα εκοψε ο προεδρος Δ.Πλουμίδης που εδωσε και τις απαραίτητες ευχές ενώ ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους Γιάννη Σπάθα,Κώστα Χολέβα ,Αντώνη Λεμονή και τον Ηλια Καραμάνη.Παροντες οι περισσότεροι διαιτητες αξιολογημενοι και μη του συνδέσμου .

Σημειώνουμε ότι η ΕΠΣ Πειραια είναι η μονη ενωση που δεν παιρνει ποσοστα από τους διαιτητες οι οποίοι όμως από την σειρα τους για να δειξουν την εμπρακτη στηριξη προς τα σωματεια κανουν τρείς διαιτησίες τη σαιζον δωρεάν.