Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Χρυσώνουν το χάπι στον  Δημήτρη Τάτση πριν του πάρουν το σημα του διεθνους οριζοντας τον στον αγωνα του Γιουρόπα λιγκ Λόκερεν-Λέγκια που θα σφυρίξει την Πέμπτη ο Μιχάλης Κουκουλάκης Αυτή θα είναι η τελευταία εμφανιση του Ηπειρώτη βοηθου στα γηπεδα της Ευρωπης αφου από την 1η Ιανουαριου δεν θα είναι στον πίνακα των διεθνων.

Οι υπολοιποι που θα είναι στη συναντηση αυτή είναι Α βοηθός Μιχάλης Καρσιώτης . τεταρτος  ο Χρηστος Μπαλτάς και επιπρόσθετοι Θανάσης Γιάχος και Ανδρέας Παππάς Παρατηρητής θα είναι ο Εσθονός Χαμπίέτι

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ο Γιώργος Μπίκας αναχωρεί για την Δανία αφου τη Πέμπτη θα είναι παρατηρητής του Γερμανού ρέφερυ Ζούγκερ  ο οποιος προσφατα ειχε παιξει και το ΠΑΟΚ-Φιορεντινα για την ιδια διοργάνωση.Τωρα θα τον δει στο μας Ααλμποργκ-Στεάουα

Στο μεταξυ ανακοινώθηκαν και οι διαιτητες που θα σφυρίξουν τις ομαδες μας στα ματς του Γιουρόπα λιγκ 

Αστέρας Τρίπολης Μπεσίκτας: Διαιτητής: Ντε Σοόυζα (Πορτογαλία), Βοηθοί: Ταβάρες, Μεσκίτα (Πορτογαλία), Επιπρόσθετοι: Ντιάζ, Φερέιρα (Πορτογαλία), 4ος: Γκοντίνο (Πορτογαλία).

Ντιναμό Μινσκ - ΠΑΟΚ: Διαιτητής: Σόρτζενχόφερ (Αυστρία), Βοηθοί: Βισνάουερ, Μπράντνερ (Αυστρία), Επισπρόσθετοι: Εϊσχνερ, Ουσχάν (Αυστρία), 4ος: Χούεμπλερ (Αυστρία).

Ντιναμό Μόσχας - Παναθηναϊκός: Διαιτητής: Σμουέλεβιτς (Ισραήλ), Βοηθοί: Κράσικοου, Νταβίντι (Ισραήλ), Επιπρόσθετοι: Χακμόν, Αντλερ (Ισαρήλ), 4ος: Μπορνστέιν (Ισραήλ).