Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μετά τον ανασχηματισμό που υπήρξε στην κυβέρνηση προέκυψε και αλλαγή στο υφυπουργείο Αθλητισμού, με τον Γιάννη Ανδριανό να αντικαθιστά τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος επαγγέλλεται δημοσιογράφος και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής το 2009 στον νομό Αργολίδας. Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Επίδαυρο, φοίτησε στο Γυμνάσιο-Λύκειο του Λιγουρίου και ολοκλήρωσε της σπουδές του στην Αθήνα.

Από το 1994 μέχρι το 1996 ήταν υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του τότε προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδη Έβερτ, ενώ από το 1996 μέχρι το 1997 ήταν αναπληρωτής γραμματέας επικοινωνίας του κόμματος και από το 1997 μέχρι το 2000 διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

Τον Μάρτιο του 2004 ανέλαβε το πόστο του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του τότε Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, στο οποίο και παρέμεινε μέχρι το 2008.

Είναι Διδάκτωρ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με θέμα διδακτορικής διατριβής: «Οι επιπτώσεις των πολιτισμικών και κοινωνικών ιδιαιτεροτήτων στην οικονομική ανάπτυξη των Δυτικών Βαλκανίων».

Επίσης, είναι πτυχιούχος της σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΕΑ Πανεπιστημίου (σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό). Έχει διδάξει «Προστασία Πολιτιστικής Κληρονομιάς», «Ιστορία του Τύπου» και «Ευρωπαϊκό Πολιτισμό» στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Πολιτισμός και Εκπαίδευση» του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.

Στο παρελθόν έχει διατελέσει αρθρογράφος-αναλυτής στην εφημερίδα «Απογευματινή», αρχισυντάκτης του περιοδικού «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ» του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» (1999) ενώ ήταν Σύμβουλος Επικοινωνίας του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», από το 1994 μέχρι το 1996.

Πρέπει να σημειωθεί ότι με τον ανασχηματισμό το Υπουργείο Πολιτισμού, στο οποίο θα υπάγεται και πάλι το υφυπουργείο Αθλητισμού, ανεξαρτητοποιήθηκε.

O νεος υφυπουργος αθλητισμού εδινε το παρον  σ ολες τις εκδηλώσεις που εκαναν οι αθλητικοι φορεις της Αργολίδας ενω ειναι και φιλος των διαιτητών της εκλογικης του περιφέρειας.